Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys BEFSR41 bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BEFSR41
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BEFSR41-DE
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20012
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:17:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Linksys BEFSR41 bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van Linksys BEFSR41 bedrade router

EtherFast® Cable/DSL Router met 4-Poorts Switch
Meer>>>

Linksys BEFSR41 bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys BEFSR41 bedrade router.
Deel uw snelle internetverbinding met uw hele huis of kantoor.

U kunt de EtherFast® Cable/DSL Router met 4-Poort Switch als een soort splitsing zien voor uw internetverbinding. Sluit uw DSL of kabel modem op de Router aan en uw hele huishouden kan het internet delen -- allemaal tegelijk. Op de ingebouwde switch met vier poorten kunt u direct vier lokale computers aansluiten, of meer hubs en switches als uw netwerk groter moet zijn.

Als uw computers eenmaal verbonden zijn met het internet door de Router, kunnen ze ook met elkaar communiceren, om bestanden en netwerkbronnen te delen. Al uw computers kunnen gebruik maken van dezelfde printer, die u aan kunt sluiten waar u maar wilt. En u kunt allerlei bestanden delen tussen uw computers -- muziek, digitale foto's en andere documenten. Bewaar al uw digitale muziek op één computer, en luister er overal in uw huis naar. Organiseer alle digitale foto's van uw hele familie op één centrale plaats en maak het backuppen naar CD-R makkelijk. Speel computer spelletjes binnen uw huishouden, of tegen internet tegenstanders. Gebruik de extra vrije ruimte op de harde schijf van de ene computer wanneer de schijf van een andere vol begint te raken.

Het is makkelijker dan u denkt -- de bijbehorende Setup Wizard leidt u stap voor stap door het configuratieproces van de Router. De Router kan dienen als DHCP server voor uw netwerk, zodat uw pc's automatisch ingesteld worden voor het netwerk. Universal Plug-and-Play (UPnP) maakt het voor gespecialiseerde internettoepassingen mogelijk om de router te configureren, zodat u het niet hoeft te doen. De ingebouwde NAT technologie helpt om indringers uit uw computers te houden.

Met de EtherFast® Cable/DSL Router met 4-Port Switch als het middelpunt van uw thuis- of kantoornetwerk, hoeft u geen techneut te zijn om printers, bestanden en uw snelle internetverbinding te delen.
Korte samenvatting Linksys BEFSR41 bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Linksys BEFSR41 bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys BEFSR41, Ethernet, Ethernet, RMON, 350 g, TCP/IP CD-ROM Internet Explorer 5.0/Netscape 6, 0 - 40 °C
Lange samenvatting Linksys BEFSR41 bedrade router :

Linksys BEFSR41. Wissel protocols: Ethernet, Datalink-protocollen: Ethernet, Beheerprotocollen: RMON. Gewicht: 350 g. Minimale systeemeisen: TCP/IP CD-ROM Internet Explorer 5.0/Netscape 6. Certificering: FCC, CE. Stroomvoorziening: AC 100/240 V ± 10% ( 50/60 Hz ), Beheerniveau: Web-based, Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys BEFSR41 bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
5
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4 x Ethernet 10Base-T/100Base-TX - RJ-45 - 4 1 x Ethernet 10Base-T - RJ-45 - 1
DSL-eigenschappen
type xDSL aansluiting *
No
Netwerk
ISDN-aansluiting
No
Protocollen
Wissel protocols
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
RMON
Beveiliging
MAC adres filtering
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
350 g
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
TCP/IP CD-ROM Internet Explorer 5.0/Netscape 6
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 85 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Certificaten
Certificering
FCC, CE
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC 100/240 V ± 10% ( 50/60 Hz )
Beheerniveau
Web-based
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
186 x 154 x 48 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/Me/2000/XP
Netwerkfuncties
TCP/IP, UDP/IP
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-03
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor Linksys EtherFast Cable/DSL 4-Port Router gevonden maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
X