Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys Digital Video Recorder DP-558, 160 HDD

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Digital Video Recorder DP-558, 160 HDD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
919334
Categorie
Met een DVD-speler/-recorder kunt u DVD-video\'s kijken/opnemen en vaak ook een groot aantal andere video en audio CD/DVD formaten. Vaak hebben deze apparaten ook een ingebouwde harde schijf, zodat u televisieprogramma\'s of video van uw camera kunt opnemen en later bekijken, bewerken en op DVD branden. Sommige apparaten zijn zelfs uitgerust met automatische reclameherkenning, zodat u nooit meer ongewenste reclame hoeft te kijken: u laat gewoon de DVD-recorder het programma dat u wilt kijken opnemen en begint zelf enige tijd later (de duur van alle reclameblokken bij elkaar) met kijken, zo kunt u ongestoord van uw TV programma genieten.
DVD-spelers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9918
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 14 okt 2017 17:33:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Linksys Digital Video Recorder DP-558, 160 HDD :
De korte redactionele beschrijving van Linksys Digital Video Recorder DP-558, 160 HDD

Digital Video Recorder DP-558, 160 HDD
Meer>>>

Linksys Digital Video Recorder DP-558, 160 HDD:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys Digital Video Recorder DP-558, 160 HDD.
Als digitale videorecorder van de volgende generatie biedt de DP-558 nu al méér dan wat van een dergelijk product te verwachten valt. Hoe zou het zijn om, terwijl u naar een live televisieprogramma kijkt, een pauze in te lassen en daarna gewoon verder te kijken waar u gebleven was? Hoe zou het zijn om een elektronische programmagids door te bladeren, een interessant programma te selecteren en op Opnemen te drukken, zodat het programma automatisch wordt opgenomen? En hoe zou u het vinden om rechtstreeks via het televisiescherm on line services te kunnen gebruiken, weerberichten op te vragen of on line spellen te spelen?
Korte samenvatting Linksys Digital Video Recorder DP-558, 160 HDD:
Deze korte samenvatting van de Linksys Digital Video Recorder DP-558, 160 HDD-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys Digital Video Recorder DP-558, 160 HDD, NTSC, 160 GB, Ethernet 10/100
Lange samenvatting Linksys Digital Video Recorder DP-558, 160 HDD :

Linksys Digital Video Recorder DP-558, 160 HDD. Formaat analoog signaal: NTSC. Opslagcapaciteit harde schijf: 160 GB. Netwerkfuncties: Ethernet 10/100

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys Digital Video Recorder DP-558, 160 HDD, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Video
Formaat analoog signaal
De ondersteunde protocollen voor uitwisseling van analoog signaal.
NTSC
Poorten & interfaces
Digitale audio, optische uitgang *
1
Digitale audio, coaxuitgang *
1
S-Video ingang
1
S-Video uitgang
1
Composiet video-uitgang
1
Technische details
Soort apparaat *
DVD-recorder
Beheerfuncties
Afstandsbediening *
Description of the functions of the Handheld Remote Control
Yes
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
160 GB
Overige specificaties
Netwerkfuncties
Ethernet 10/100
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Composite Video in Component Video in/out Analog Audio out SCART in/out Ethernet in TV Antenna in
X