Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark W840 60K photoconductor kit

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
W840 60K photoconductor kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
W84030H show
Show alternative article codes used in the online market place
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0734646396981
Categorie
Component of a printer or photocopier which is sometimes referred to as copier cartridge, toner cartridge, or drum unit. An imaging unit in which all or many of the consumable and maintenance items, such as toner, developer, photoconductor, corona wires, wiper blade, etc. are sometimes combined in one module which may be user-disposable/recyclable.
Kopieercorona's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorLexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 170046
Deze statistiek is gebaseerd op de 94177 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92030 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 18 mei 2020 11:17:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark W840 60K photoconductor kit :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark W840 60K photoconductor kit

W840 60K photoconductor kit
Meer>>>
Lexmark W840 60K photoconductor kit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark W840 60K photoconductor kit.

Rendement*: tot 60.000* pagina's bij enkelzijdig afdrukken.

*Photoconductor rendement is op basis van gemiddeld 6 pagina's (A4/Letter) per afdruktaak. Andere factoren die invloed hebben op het rendement zijn de afdruksnelheid, papierformaat en lengterichting waarop papier is geladen, tonerdekking, papierbron, aandeel van 'alleen in zwart afdrukken' en de complexiteit van de afdruktaken.
Lexmark Cartridge Inzamelprogramma Het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma biedt verschillende retourmethoden en voorziet in unieke samenwerkingsverbanden voor inzameling overal ter wereld. Inzamelprogramma’s zijn altijd gratis en zijn zodanig opgezet dat men er gemakkelijk aan kan deelnemen. Landspecifieke instructies en het retouretiket zijn on-line beschikbaar op de website.

Korte samenvatting Lexmark W840 60K photoconductor kit:
Deze korte samenvatting van de Lexmark W840 60K photoconductor kit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Lexmark W840 60K photoconductor kit, 60000 pagina's, Zwart, 2,36 kg, 2 jaar

Lange samenvatting Lexmark W840 60K photoconductor kit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark W840 60K photoconductor kit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Lexmark W840 60K photoconductor kit. Paginaopbrengst: 60000 pagina's, Geschikt voor het afdrukken van kleuren: Zwart. Gewicht verpakking: 2,36 kg. Levensduur archiefopslag: 2 jaar

Kenmerken
Paginaopbrengst *
How many pages can be produced.
60000 pagina's
Geschikt voor het afdrukken van kleuren
Zwart
Kenmerken
Levensduur archiefopslag
Length of time data can be stored safely on the media
2 jaar
Inzameling cartridges
Yes
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2,36 kg
Land Distributeur
Nederland 4 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Magyarország 3 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Deutschland 5 distributor(s)
Österreich 2 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
México 1 distributor(s)
Perú 1 distributor(s)
United Kingdom 7 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Australia 4 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
X