Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark 45H0023 4GB EDO DRAM geheugenmodule

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
45H0023
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
45H0023
Categorie
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 mrt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18647
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-03-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 dec 2017 13:03:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark 45H0023 4GB EDO DRAM geheugenmodule :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark 45H0023 4GB EDO DRAM geheugenmodule

4MB MEMORY EDO NS (MSD)
Meer>>>

Lexmark 45H0023 4GB EDO DRAM geheugenmodule:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark 45H0023 4GB EDO DRAM geheugenmodule.
4 Mb RAM Memory for Optra E310/E312, K, S, SC, 40 and 45 Models.
Korte samenvatting Lexmark 45H0023 4GB EDO DRAM geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de Lexmark 45H0023 4GB EDO DRAM geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark 45H0023, 4 GB, 1 x 4 GB, EDO DRAM
Lange samenvatting Lexmark 45H0023 4GB EDO DRAM geheugenmodule :

Lexmark 45H0023. Intern geheugen: 4 GB, Geheugenlayout (modules x formaat): 1 x 4 GB, Intern geheugentype: EDO DRAM

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark 45H0023 4GB EDO DRAM geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Intern geheugen *
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
4 GB
Intern geheugentype *
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
EDO DRAM
Geheugen
Geheugenlayout (modules x formaat) *
1 x 4 GB
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
No
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X