Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark 1 Year Return-to-Base Extended Guarantee - E350 / E352

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1 Year Return-to-Base Extended Guarantee - E350 / E352
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2349218
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12271
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 09:23:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark 1 Year Return-to-Base Extended Guarantee - E350 / E352 :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark 1 Year Return-to-Base Extended Guarantee - E350 / E352

E350 / E352 - 2 jaar return-to-base garantie (= 1 jr. verlenging)
Meer>>>

Lexmark 1 Year Return-to-Base Extended Guarantee - E350 / E352:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark 1 Year Return-to-Base Extended Guarantee - E350 / E352.
Return-to-base garantie biedt ondersteuning via de telefoon en het internet, en een betrouwbare retourservice in geval van een defect aan het product. Als er een reparatie moet worden uitgevoerd, geeft de HelpDesk instructies voor het retourneren van het product naar de dichtstbijzijnde door Lexmark aangewezen locatie. U ontvangt de printer meestal binnen zeven werkdagen retour. In deze service zijn off-site reparatie of vervanging, alle onderdelen, arbeid en het vervoer terug naar uw locatie inbegrepen.
Korte samenvatting Lexmark 1 Year Return-to-Base Extended Guarantee - E350 / E352:
Deze korte samenvatting van de Lexmark 1 Year Return-to-Base Extended Guarantee - E350 / E352-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark 1 Year Return-to-Base Extended Guarantee - E350 / E352
Lange samenvatting Lexmark 1 Year Return-to-Base Extended Guarantee - E350 / E352 :

Lexmark 1 Year Return-to-Base Extended Guarantee - E350 / E352

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark 1 Year Return-to-Base Extended Guarantee - E350 / E352, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Inclusief
Return-to-Base
X