Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark E250 1 Year Renewal Return-to-Base Ext Warranty

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
E250 1 Year Renewal Return-to-Base Ext Warranty
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2349214
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14658
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 09:23:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark E250 1 Year Renewal Return-to-Base Ext Warranty :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark E250 1 Year Renewal Return-to-Base Ext Warranty

E250 - 1 jaar return-to-base garantievernieuwing
Meer>>>

Lexmark E250 1 Year Renewal Return-to-Base Ext Warranty:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark E250 1 Year Renewal Return-to-Base Ext Warranty.
Return-to-base garantie biedt ondersteuning via de telefoon en het internet, en een betrouwbare retourservice in geval van een defect aan het product. Als er een reparatie moet worden uitgevoerd, geeft de HelpDesk instructies voor het retourneren van het product naar de dichtstbijzijnde door Lexmark aangewezen locatie. U ontvangt de printer meestal binnen zeven werkdagen retour. In deze service zijn off-site reparatie of vervanging, alle onderdelen, arbeid en het vervoer terug naar uw locatie inbegrepen.
Korte samenvatting Lexmark E250 1 Year Renewal Return-to-Base Ext Warranty:
Deze korte samenvatting van de Lexmark E250 1 Year Renewal Return-to-Base Ext Warranty-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark E250 1 Year Renewal Return-to-Base Ext Warranty
Lange samenvatting Lexmark E250 1 Year Renewal Return-to-Base Ext Warranty :

Lexmark E250 1 Year Renewal Return-to-Base Ext Warranty

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark E250 1 Year Renewal Return-to-Base Ext Warranty, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Inclusief
Return-to-Base
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
X