Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark Upgrade to OnSite Exchange Extended Guarantee - E350 / E352

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Upgrade to OnSite Exchange Extended Guarantee - E350 / E352
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2349145 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14831
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 09:23:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark Upgrade to OnSite Exchange Extended Guarantee - E350 / E352 :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark Upgrade to OnSite Exchange Extended Guarantee - E350 / E352

E350 / E352 - upgrade naar 1 jaar on-site exchange garantie
Meer>>>

Lexmark Upgrade to OnSite Exchange Extended Guarantee - E350 / E352:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark Upgrade to OnSite Exchange Extended Guarantee - E350 / E352.
On-site exchange garantie is een handige en complete omruilservice die het u ook gemakkelijker maakt. Lexmark zorgt bij deze desk-to-desk service voor alles. Lexmark haalt het defecte product op (nadat de cartridge en eventuele opties of aansluitkabels zijn verwijderd), repareert of vervangt deze off-site en installeert het opnieuw voor u. Deze service omvat eveneens professionele ondersteuning via de telefoon en het internet. De responsetijd is meestal de volgende werkdag en kan aan uw specifieke wensen worden aangepast, en is afhankelijk van het type product.
Korte samenvatting Lexmark Upgrade to OnSite Exchange Extended Guarantee - E350 / E352:
Deze korte samenvatting van de Lexmark Upgrade to OnSite Exchange Extended Guarantee - E350 / E352-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark Upgrade to OnSite Exchange Extended Guarantee - E350 / E352, 1 jaar
Lange samenvatting Lexmark Upgrade to OnSite Exchange Extended Guarantee - E350 / E352 :

Lexmark Upgrade to OnSite Exchange Extended Guarantee - E350 / E352. Aantal jaar: 1 jaar

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark Upgrade to OnSite Exchange Extended Guarantee - E350 / E352, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X