Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark 4-Year Exchange Warranty (Upgrade & 3-Year Extension) for E120n

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4-Year Exchange Warranty (Upgrade & 3-Year Extension) for Lexmark E120n
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2348353
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10490
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 09:22:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark 4-Year Exchange Warranty (Upgrade & 3-Year Extension) for E120n :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark 4-Year Exchange Warranty (Upgrade & 3-Year Extension) for E120n

4-Year Exchange Warranty (Upgrade & 3-Year Extension) for Lexmark E120n
Meer>>>

Lexmark 4-Year Exchange Warranty (Upgrade & 3-Year Extension) for E120n:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark 4-Year Exchange Warranty (Upgrade & 3-Year Extension) for E120n.
Hieronder treft u een overzicht aan van de termen en hun betekenis van zowel de standaard garantie als de garantieverlenging.
De "replacement garantie" is specifiek voor de Lexmark inkjetprinters en All-In-Ones; de andere garantietermen hebben betrekking op alle overige printers, MFP’s en MFP opties.

Overzicht Lexmark garantieservices:

Return-to-base garantie
Return-to-base garantie biedt ondersteuning via de telefoon en het internet, en een betrouwbare retourservice in geval van een defect aan het product. Als er een reparatie moet worden uitgevoerd, geeft de HelpDesk een retournummer en het adres van het Lexmark Repaircenter. Het defecte product moet transportgereed worden verpakt en op eigen kosten en risico onder vermelding van het retournummer worden verzonden. Het Lexmark Repaircenter repareert het product meestal binnen vijf tot zeven werkdagen. De kosten van het terugsturen zijn voor rekening van Lexmark.

Exchange garantie (on-site omruil, door-to-door)
Exchange garantie is een aantrekkelijk geprijsde service die een snel en effectief omruilproces van deur tot deur garandeert. Het is heel eenvoudig: Lexmark haalt het defecte product op (het defecte product dient transportgereed klaar te staan) en brengt tegelijkertijd een vervangende unit. In de regel gebeurt deze omruil de eerstvolgende werkdag na aanmelding van de storing. Alle onderdelen en arbeid zijn in de prijs inbegrepen, inclusief professionele ondersteuning via zowel de telefoon als het internet.

On-site exchange garantie (on-site omruil, desk-to-desk)
On-site exchange garantie is een handige en complete omruilservice die het ook gemakkelijker maakt. Bij deze desk-to-desk service zorgt Lexmark voor alles. Het defecte product wordt door een speciale koerier omgeruild, waarbij de cartridge en eventuele opties of aansluitkabels door deze koerier worden overgezet van het defecte naar het vervangende product. Deze service omvat eveneens professionele ondersteuning via de telefoon en het internet. De responsetijd is in de regel de volgende werkdag.

On-site reparatie garantie
Bij on-site reparatie garantie komt een Lexmark Servicemedewerker op locatie om het defecte product on-site te controleren en te repareren. Deze specialist zorgt er ook voor dat het product voldoet aan de strenge kwaliteits- en prestatie-eisen van Lexmark. Bij deze service zijn ondersteuning via de telefoon en het internet, alle onderdelen en arbeid, complete on-site reparatie en testen inbegrepen. De responsetijd is in de regel de volgende werkdag.

Replacement garantie (on-site omruil)
Replacement garantie staat garant voor een snel en effectief omruilproces van deur tot deur. Wanneer een defect is geconstateerd, brengt Lexmark een zo goed als nieuw product zonder cartridge of opties en komt later terug om uw defecte apparaat op te halen. De responstijd is meestal één tot vijf werkdagen. Alle onderdelen en arbeid zijn in de prijs inbegrepen, inclusief professionele ondersteuning via zowel de telefoon als het internet.
Korte samenvatting Lexmark 4-Year Exchange Warranty (Upgrade & 3-Year Extension) for E120n:
Deze korte samenvatting van de Lexmark 4-Year Exchange Warranty (Upgrade & 3-Year Extension) for E120n-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark 4-Year Exchange Warranty (Upgrade & 3-Year Extension) for Lexmark E120n, 4 jaar
Lange samenvatting Lexmark 4-Year Exchange Warranty (Upgrade & 3-Year Extension) for E120n :

Lexmark 4-Year Exchange Warranty (Upgrade & 3-Year Extension) for Lexmark E120n. Aantal jaar: 4 jaar

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark 4-Year Exchange Warranty (Upgrade & 3-Year Extension) for E120n, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
4 jaar
Kenmerken
Inclusief
Exchange Warranty
Land Distributor
United States 1 distributor(s)
X