Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark 4-year Extended On-Site Exchange Service for E332

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4-year Extended On-Site Exchange Service for Lexmark E332
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2345901
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9041
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 09:21:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark 4-year Extended On-Site Exchange Service for E332 :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark 4-year Extended On-Site Exchange Service for E332

4-year Extended On-Site Exchange Service (3yr extended) for Lexmark E332
Meer>>>

Lexmark 4-year Extended On-Site Exchange Service for E332:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark 4-year Extended On-Site Exchange Service for E332.
Als aanvulling op de eenjarige basisgarantie biedt Lexmark u des-gewenst extra zekerheid met diverse garantieverlengingcontracten.

Dit is de manier om uw investering te beschermen met een after-sales service waarop uw kunt vertrouwen.

De garantieverlengings en -uitbreidingscontracten voor totaal 2, 3 of 4 jaar kunnen éénmalig worden aangeschaft tot 1 jaar na aanschaf van het product. De garantievernieuwing kan onbeperkt worden aangeschaft, tot het moment dat "end-of-service life" van de desbetreffende machine wordt bereikt. Voorwaarde is echter wel dat de machine gedekt moet zijn door een lopend servicecontract

On-site exchange garantie (on-site omruil, desk-to-desk)

On-site exchange garantie is een handige en complete omruilservice die het ook gemakkelijker maakt. Bij deze desk-to-desk service zorgt Lexmark voor alles. Het defecte product wordt door een speciale koerier omgeruild, waarbij de cartridge en eventuele opties of aansluitkabels door deze koerier worden overgezet van het defecte naar het vervangende product. Deze service omvat eveneens professionele ondersteuning via de telefoon en het internet. De responsetijd is in de regel de volgende werkdag.
Korte samenvatting Lexmark 4-year Extended On-Site Exchange Service for E332:
Deze korte samenvatting van de Lexmark 4-year Extended On-Site Exchange Service for E332-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark 4-year Extended On-Site Exchange Service for Lexmark E332, 4 jaar
Lange samenvatting Lexmark 4-year Extended On-Site Exchange Service for E332 :

Lexmark 4-year Extended On-Site Exchange Service for Lexmark E332. Aantal jaar: 4 jaar

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark 4-year Extended On-Site Exchange Service for E332, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X