Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark X852e

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
X852e
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
15R0122
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 39806
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 25 nov 2017 15:01:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Een jaar of 600.000 afdrukken
Lange productnaam Lexmark X852e :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark X852e

Lexmark X852e laser MFP
Meer>>>

Lexmark X852e:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark X852e.
De Lexmark X852e monochroom A3-MFP is speciaal ontworpen voor grote werkgroepen die op zoek zijn naar intelligente methoden voor het optimaliseren van de productiviteit en biedt hiervoor uitgebreide mogelijkheden. Naast een hoge uitvoersnelheid van 45 pagina’s per minuut en innovatieve functies biedt dit model naadloze compatibiliteit met de toonaangevende oplossingen voor document-workflow van Lexmark. Deze oplossingen voor o.a. gedistribueerd vastleggen van documenten, distributie van documenten, afdrukken op afroep en document accounting kunnen worden ingebouwd of op een server worden ondergebracht. En bovendien is vrijwel elke functie, voorziening en toepassing eenvoudig toegankelijk via een groot kleuren touch-screen. Intuïtief, instelbaar en volledig aan te passen: niets kan een grotere efficiëntie meer in de weg staan.
Praktisch en aan te passen Het zal u snel duidelijk worden waarom de X852e een welkome aanvulling in uw kantoor kan zijn. Voorzien van een groot LCD kleuren touchscreen bedieningspaneel biedt het een visueel aantrekkelijke en bijzonder praktische toegang tot alle gewenste functionaliteit. Dit intuïtieve, instelbare en volledig aan te passen touchscreen staat garant voor snelle en nauwkeurige resultaten.
Eenvoudig scannen en kopiëren De grote glasplaat van de scanner is ideaal voor het scannen en kopiëren van grote rapporten. En ook wanneer u een grote stapel tweezijdige originelen moet kopiëren is dat geen probleem: leg de stapel eenvoudig in de 75 vel automatische documentinvoer en kies de juiste functie op het touchscreen bedieningspaneel. Met de scanvoorbeeld functionaliteit kunt u eerst controleren of alle instellingen goed zijn, voordat u de opdracht over het netwerk verstuurt. Dankzij de USB Solutions poort op de voorzijde van het bedieningspaneel is het daarnaast mogelijk direct naar een USB stick te scannen.
Complete uitrusting Zelfs in de standaard configuratie biedt de X852e alles wat men van een productieve multifunctional mag verwachten. Afdrukken, kopiëren, faxen en scannen in één apparaat. Standaard voorzien van een papierinvoercapaciteit van maar liefst 3100 vel, een A3 kleurenscanner met een 75 vel automatische documentinvoer en talrijke nieuwe innovatieve functies, waaronder scanvoorbeeld, lopende taak-onderbreking (job interrupt) en gemengde taakopbouw (job building).
Beveiliging van uw gegevens Dankzij de nieuwe, geavanceerde beveiligingsfuncties voor onder andere beveiligd afdrukken, de versleuteling van de vaste schijf, maar ook de bescherming van de functionaliteit van de individuele apparaten door gebruikersverificatie bent u ervan verzekerd dat al uw gegevens beschermd zijn. De ondersteuning van onder andere SSL, IPSec en 802.1x-verificatie beveiligt daarnaast de datatransmissie en printercommunicatie in het netwerk.
Korte samenvatting Lexmark X852e:
Deze korte samenvatting van de Lexmark X852e-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark X852e, Laser, 1200 x 1200 DPI, Scannen in kleur, Mono faxing, 3100 vel, Direct printen
Lange samenvatting Lexmark X852e :

Lexmark X852e. Printtechnologie: Laser. Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI. Scannen: Scannen in kleur, Faxen: Mono faxing. Standaard invoercapaciteit: 3100 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 500 vel. Direct printen

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark X852e, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
No
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
No
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
Scannen in kleur
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
Mono faxing
Gebruiksindicatie (maximaal) *
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
200000 pagina's per maand
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
625 MHz
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
24 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Standaard printertalen *
A printer (control) language or page description language (PDL) is a language that describes the appearance of a printed page more efficiently than a bitmap. PostScript, one of the most noted page description languages, is a complete programming language.
PCL 6,PDF 1.5,PostScript 3
Printsnelheid dubbelzijdig (Zwart, normale kwaliteit, A4/US Letter)
45 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
5 s
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
45 cpm
Tijd voor eerste kopie (zwart, normaal)
7 s
Kopieersnelheid (US letter, zwart)
45 cpm
Scannen
Max. scangebied
297 x 432 mm
Scan snelheid enkelzijdig (A4/Letter, Zwart): tot
55 ppm
Scansnelheid dubbelzijdig (A4/Letter, Zwart): tot
50 ppm
Scansnelheid dubbelzijdig (A4/Letter, kleur): tot
18 ppm
Scansnelheid enkelzijdig (A4/letter, kleur): tot
27 ppm
Faxen
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
3100 vel
Maximum invoercapaciteit
5100 vel
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
75 vel
Maximaal aantal papierlades
6
Maximum invoercapaciteit voor enveloppen
10
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
500 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
3800 vel
Poorten & interfaces
Direct printen *
Met deze functie kunt u foto’s en overige documenten rechtstreeks van uw compatible apparatuur naar een printer sturen, zonder tussenkomst van een pc.
Yes
Standaard interfaces *
Most common industry-standard communication protocols ranging from RS-232, RS-422, RS-423, RS-485, and LVDS to USB.
Parallel
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
256 MB
Maximaal intern geheugen
The maximum amount of memory inside a product, usually measured in bytes e.g megabytes (MB) or gigabytes (GB).
768 MB
Geluidsproductie
Geluidsniveau tijdens kopiëren
56 dB
Geluidsproductie
Geluidsniveau (buiten gebruik)
32 dB
Geluidsniveau tijdens afdrukken
53 dB
Geluidsniveau tijdens scannen
54 dB
Energie
Stroomverbruik (PowerSave)
25 W
Gemiddeld stroomverbruik tijdens printen
800 W
Gemiddeld stroomverbruik tijdens Kopiëren
750 W
Gemiddeld stroomverbruik tijdens Scannen
170 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
140 W
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Certificaten
Certificering
Energy Star, CSA, ICES Class A, BSMI Class A, VCCI Class A, FCC Class A, UL 60950-1, IEC 320-1, ECMA-74, CE Class A, CB IEC 60950 1, IEC 61000-3-2, -3-3, EN 55022, EN 55024, CISPIR 22 Class A
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
105,7 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
160 kg
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
16 - 32 °C
Overige specificaties
Standaardinvoerladen
5
Netwerkfuncties
Ethernet 10/100BaseTX
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
640 x 700 x 1095 mm
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
1 stuk(s)
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
Card Stock, Envelopes, Paper Labels, Plain Paper, Transparencies, Refer (Card Stock & Label Guide)
Maximum intern geheugen
The maximum internal memory which is available in the product.
0,768 GB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Mac OS X, Mac OS 9.x, Windows 2000, Windows NT4.0, Windows ME, Windows Xp, Windows Server 2003, Windows 98SE, Red Flag Linux 4.0, SuSE Linux, Red Hat Linux, Unix, Novell
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Faxen, Scannen
Kleurenfuncties all-in-one
Scannen, Nee
Gewicht pallet
174 kg
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x USB 1 x Parallel 1 x RJ-45
Standaard mediaformaten
10 Envelope (4.125" x 9.5" / 105mm x 241mm) 7 3/4 Envelope (3.875" x 7.5" / 98mm x 191mm) A3 (11.69" x 16.54" / 297mm x 420mm) A4 (8.27" x 11.7" / 210mm x 297mm) A5 (5.83" x 8.27" / 148mm x 210mm) C5 Envelope (6.38" x 9.02" / 162mm x 229mm) DL Envelope (4.33" x 8.66" / 110mm x 220mm) Executive (7.25" x 10.5" / 184mm x 267mm) Folio (8.5" x 13" / 216mm x 330mm) JIS-B4 (10.12" x 14.33" / 257mm x 364mm) JIS-B5 (7.17" x 10.12" / 182mm x 257mm) Ledger (11" x 17" / 279mm x 432mm) Legal (8.5" x 14" / 216mm x 355mm) Letter (8.5" x 11" / 216mm x 279mm) Statement (5.5" x 8.5" / 140mm x 216mm) Universal
Gewicht pallet (imperiaal)
173,7 kg (383 lbs)
Gewicht (imperiaal)
233
Gewicht verpakking (imperiaal)
353
X