Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark MarkNet N8030 glasvezel Ethernet netwerkkaart

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MarkNet N8030 glasvezel Ethernet netwerkkaart
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
14S0220 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 55875
Deze statistiek is gebaseerd op de 74584 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72864 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 okt 2017 09:47:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark MarkNet N8030 glasvezel Ethernet netwerkkaart :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark MarkNet N8030 glasvezel Ethernet netwerkkaart

MarkNet N8030 glasvezel Ethernet n'krt
Meer>>>

Lexmark MarkNet N8030 glasvezel Ethernet netwerkkaart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark MarkNet N8030 glasvezel Ethernet netwerkkaart.
De MarkNet N8030 interne printserver biedt betrouwbaarheid en hoge prestaties bij het afdrukken in uw streng beveiligd glasvezelnetwerk. Naast de uitgebreide beveiligingsvoorzieningen ter bescherming van uw bedrijfstoepassingen – inclusief 802.1x-verificatie en SSL/TLS-beveiliging – ondersteunt de MarkNet N8030 belangrijke standaards, zodat de waarde van uw investering beter wordt beschermd. Doordat het systeem is uitgerust met een 10BaseFL-transceiver en een 100BaseFX-transceiver, is overgang van de ene technologie naar de andere eenvoudig. De installatie is ook heel eenvoudig. Of u nu werkt in een Windows-omgeving of een Mac-omgeving, automatische herkenning en zero-configuration zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt, vrijwel zonder onderbreking.
Beveiliging van netwerkcommunicatie Het SSL-protocol beveiligt het rechtstreeks afdrukken van PDF-bestanden en de verbindingen met de geïntegreerde webserver ter bescherming van de configuratie- en statusberichten van het apparaat. SNMPv3 ondersteunt gecodeerd en geverifieerd beheerverkeer ter beveiliging van configuratie- en statusberichten op afstand van het apparaat. IPSec kan worden gebruikt in zowel TCP/IP IPv4-netwerken als IPv6-netwerken en biedt codering en verificatie van de communicatie in de netwerklaag.
Ondersteuning van netwerkprotocollen De volgende protocollen worden ondersteund bij het gebruik van een MarkNet-printserver en een standaard Ethernet-verbinding: TCP/IP IPV4, TCP/IP IPv6, Novell (IPX/SPX inclusief NetWare Directory Services), AppleTalk en LexLink (DLC/LLC). Alle protocollen kunnen gelijktijdig actief zijn. Dankzij de gelijktijdige ondersteuning van diverse protocollen kunt u vanaf verschillende systemen afdrukken zonder dat u de configuratie van de printserver hoeft te wijzigen.
Geïntegreerde webpagina Ondersteuning van de geïntegreerde webpagina met Microsoft Internet Explorer 5.x (of hoger), Netscape Navigator 6.x (of hoger), Apple Safari 1.0 (of hoger), Mozilla FireFox 1.0 (of hoger). Door middel van de geïntegreerde webpagina kunnen beheerders de firmware van de printer bijwerken of met behulp van een browser toegang verkrijgen tot de printerinstellingen om de status van de printer te controleren en de standaardinstellingen te wijzigen.
Ondersteuning voor DDNS en mDNS Het Dynamic Domain Name System (DDNS) is een netwerkprotocol voor het omzetten van een domeinnaam (hostnaam) naar een IP-adres door middel van dynamische databasequery's. Het Multicast Domain Name System (mDNS) biedt DNS voor één zone en maakt naamomzetting binnen een lokale zone mogelijk op het moment dat geen DNS-server beschikbaar is.
Geschikt voor FTP Ondersteuning voor een ingebouwde FTP-server voor het afdrukken van TXT- en PDF-documenten zonder een compatibele toepassing te hoeven openen. U hoeft slechts een FTP-sessie te openen en de bestanden rechtstreeks naar de printer te sturen. De FTP-services zijn toegankelijk vanaf alle computers in het netwerk die zijn voorzien van een FTP-client.
Beveiliging Beveilig uw afdrukapparaat binnen het netwerk. Beperk de toegang tot bepaalde apparaten door middel van de Restricted Server-lijst. Verifieer gebruikers door wachtwoordbeveiliging in te schakelen. Zet het apparaat buiten het openbare domein door de SNMP-communitynaam te wijzigen. Schakel protocollen en kwetsbare services uit door de geïntegreerde webserver te gebruiken.
Korte samenvatting Lexmark MarkNet N8030 glasvezel Ethernet netwerkkaart:
Deze korte samenvatting van de Lexmark MarkNet N8030 glasvezel Ethernet netwerkkaart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark MarkNet N8030 glasvezel Ethernet netwerkkaart
Lange samenvatting Lexmark MarkNet N8030 glasvezel Ethernet netwerkkaart :

Lexmark MarkNet N8030 glasvezel Ethernet netwerkkaart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark MarkNet N8030 glasvezel Ethernet netwerkkaart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
X