Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark MarkNet N8050 802.11g wireless netwerkkaart

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MarkNet N8050 802.11g wireless netwerkkaart
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
14S0210
Categorie
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 36327
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 05:06:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark MarkNet N8050 802.11g wireless netwerkkaart :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark MarkNet N8050 802.11g wireless netwerkkaart

MarkNet N8050 802.11g wireless n'kaart
Meer>>>

Lexmark MarkNet N8050 802.11g wireless netwerkkaart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark MarkNet N8050 802.11g wireless netwerkkaart.
De MarkNet N8050 biedt beveiligde, razendsnelle afdrukken binnen uw draadloze 802.11g-netwerk. De printserver draagt het WiFi-waarmerk, is eenvoudig in te stellen en compatibel met oudere 802.11b-producten.
Ondersteuning van netwerkprotocollen De volgende protocollen worden ondersteund bij het gebruik van een MarkNet-printserver en een standaard Ethernet-verbinding: TCP/IP IPV4, TCP/IP IPv6, Novell (IPX/SPX inclusief NetWare Directory Services), AppleTalk en LexLink (DLC/LLC). Alle protocollen kunnen gelijktijdig actief zijn. Dankzij de gelijktijdige ondersteuning van diverse protocollen kunt u vanaf verschillende systemen afdrukken zonder dat u de configuratie van de printserver hoeft te wijzigen.
Geïntegreerde webpagina Ondersteuning van de geïntegreerde webpagina met Microsoft Internet Explorer 5.x (of hoger), Netscape Navigator 6.x (of hoger), Apple Safari 1.0 (of hoger), Mozilla FireFox 1.0 (of hoger). Door middel van de geïntegreerde webpagina kunnen beheerders de firmware van de printer bijwerken of met behulp van een browser toegang verkrijgen tot de printerinstellingen om de status van de printer te controleren en de standaardinstellingen te wijzigen.
Ondersteuning voor DDNS en mDNS Het Dynamic Domain Name System (DDNS) is een netwerkprotocol voor het omzetten van een domeinnaam (hostnaam) naar een IP-adres door middel van dynamische databasequery's. Het Multicast Domain Name System (mDNS) biedt DNS voor één zone en maakt naamomzetting binnen een lokale zone mogelijk op het moment dat geen DNS-server beschikbaar is.
Beveiliging Beveilig uw afdrukapparaat binnen het netwerk. Beperk de toegang tot bepaalde apparaten door middel van de Restricted Server-lijst. Verifieer gebruikers door wachtwoordbeveiliging in te schakelen. Zet het apparaat buiten het openbare domein door de SNMP-communitynaam te wijzigen. Schakel protocollen en kwetsbare services uit door de geïntegreerde webserver te gebruiken.
Geschikt voor FTP Ondersteuning voor een ingebouwde FTP-server voor het afdrukken van TXT- en PDF-documenten zonder een compatibele toepassing te hoeven openen. U hoeft slechts een FTP-sessie te openen en de bestanden rechtstreeks naar de printer te sturen. De FTP-services zijn toegankelijk vanaf alle computers in het netwerk die zijn voorzien van een FTP-client.
Beveiliging van netwerkcommunicatie Het SSL-protocol beveiligt het rechtstreeks afdrukken van PDF-bestanden en de verbindingen met de geïntegreerde webserver ter bescherming van de configuratie- en statusberichten van het apparaat. SNMPv3 ondersteunt gecodeerd en geverifieerd beheerverkeer ter beveiliging van configuratie- en statusberichten op afstand van het apparaat. IPSec kan worden gebruikt in zowel TCP/IP IPv4-netwerken als IPv6-netwerken en biedt codering en verificatie van de communicatie in de netwerklaag.
Korte samenvatting Lexmark MarkNet N8050 802.11g wireless netwerkkaart:
Deze korte samenvatting van de Lexmark MarkNet N8050 802.11g wireless netwerkkaart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark MarkNet N8050 802.11g wireless netwerkkaart, Draadloze LAN, IEEE 802.11b,IEEE 802.11g, TCP/IP IPv4, TCP/IP IPv6, IPX/SPX, AppleTalk, LexLink (DLC), NTP, TFTP, HTTP, HTTPs, SNMPv1, SNMPv2c, SNMPv3, WINS, SLPv1, IGMP, BOOTP, RARP, APIPA (AutoIP), DHCP, LEAP,PEAP,WPA, Wi-Fi
Lange samenvatting Lexmark MarkNet N8050 802.11g wireless netwerkkaart :

Lexmark MarkNet N8050 802.11g wireless netwerkkaart. Netwerkconnectietype: Draadloze LAN, Netwerkstandaard: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g. Ondersteunde netwerkprotocollen: TCP/IP IPv4, TCP/IP IPv6, IPX/SPX, AppleTalk, LexLink (DLC), NTP, TFTP, Beheerprotocollen: HTTP, HTTPs, SNMPv1, SNMPv2c, SNMPv3, WINS, SLPv1, IGMP, BOOTP, RARP, APIPA (AutoIP), DHCP. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: LEAP,PEAP,WPA. Certificering: Wi-Fi. Overdrachtssnelheid: 54 Mbit/s, Compatibele besturingssystemen: Red Hat Linux 7.3, 8.0, 9.0 Red Flag Linux Desktop 4.0, 5.0 Linpus Linux Desktop 9.2, 9.3 Red..., Netwerkfuncties: Wireless LAN

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark MarkNet N8050 802.11g wireless netwerkkaart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netwerk
Netwerkconnectietype *
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
Draadloze LAN
Netwerkstandaard *
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.11b,IEEE 802.11g
Protocollen
Ondersteunde netwerkprotocollen *
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
TCP/IP IPv4, TCP/IP IPv6, IPX/SPX, AppleTalk, LexLink (DLC), NTP, TFTP
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
HTTP, HTTPs, SNMPv1, SNMPv2c, SNMPv3, WINS, SLPv1, IGMP, BOOTP, RARP, APIPA (AutoIP), DHCP
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
LEAP,PEAP,WPA
Certificaten
Certificering
Wi-Fi
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Red Hat Linux 7.3, 8.0, 9.0 Red Flag Linux Desktop 4.0, 5.0 Linpus Linux Desktop 9.2, 9.3 Red Hat Enterprise Linux WS 3.0, 4.0 SUSE Linux Enterprise Server 8.0, 9.0 SUSE Linux Professional 9.1, 9.2, 9.3 Debian GNU/Linux 3.0, 3.1 Linspire Linux 4.5, 5.0 Novell Open Enterprise Server (NDS) Novell NetWare 3.2, 4.2 Novell NetWare 4.2, 5.x, 6.x (NDS) Novell NetWare 5.x, 6.x Sun Solaris SPARC 7, 8, 9, 10 HP-UX 11.00, 11.11 IBM AIX 5.1, 5.2, 5.3 Mac OS X Mac OS 9.x Windows 98SE/Me/2000/NT/XP/XP x64/2003
Netwerkfuncties
Wireless LAN
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x RP-SMA
Land Distributor
United Kingdom 2 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
X