Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark 4227 Plus Forms printer

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4227 Plus Forms printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
13L0187
Categorie
Een dot matrix printer of impact matrix printer is een printer met een printkop, die print door een lint waar inkt op zit tegen het papier aan te slaan, zoals een typemachine dat vroeger deed. Het grote verschil met een typmachine is uiteraard de snelheid, maar een ander belangrijk verschil is dat letters getekend worden door een matrix van punten (naalden), een zogenaamde "dot matrix". Daardoor kunnen verschillende lettertypes en alle mogelijke tekeningen worden geprint. Omdat het printen gedaan wordt door druk uit te oefenen op het papier, werken deze printers ook met carbonpapier. Erg handig als u bijvoorbeeld rekeningen wilt printen.
dot matrix-printers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 27784
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:27:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar
Lange productnaam Lexmark 4227 Plus Forms printer :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark 4227 Plus Forms printer

Lexmark 4227 Plus Forms matrixprinter
Meer>>>

Lexmark 4227 Plus Forms printer:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark 4227 Plus Forms printer.
De Lexmark 4227 Plus Forms printer is de ideale matrixprinter voor omgevingen, waar grote hoeveelheden formulieren worden geprint.
Betrouwbaarheid De 4227 Plus Forms printer is een betrouwbare printer; bij een 50% belasting is de gemiddelde storingsvrije interval (MTBF) maar liefst 10.000 uur. De printer is uitgerust met een nieuwe printkop met een levensduur van 400 miljoen tekens. Bovendien weet de 4227 Plus raad met een grote verscheidenheid aan papierdiktes en dankzij de vrijwel rechte papierbaan, bent u verzekerd van storingsvrij printen. Dit betekent een hogere printproductiviteit!
Snel en veelzijdig De Lexmark 4227 Plus Forms printer voldoet aan alle eisen, die u stelt aan een formulierenprinter. De printer beschikt over een brede papiergeleider en kan tot 8-delige formulieren printen! En dit met de verbazingwekkende snelheid van 720 tekens per seconde met een buffer van 60 KB! De 4227 Plus print op een groot aantal verschillende formaten en papierdiktes en dankzij de geavanceerde mogelijkheden voor papierverwerking, zoals de invoer aan de voorzijde, de duwtractor en handmatige en automatische invoer, kunt u gelijktijdig losse vellen en kettingformulieren laden.
Connectiviteit De Lexmark 4227 Plus Forms printer is standaard voorzien van een parallelle en seriële (RS232C / RS422) aansluiting. Optioneel is de printer op een netwerk aan te sluiten met de MarkNet N7002e externe printserver.
Korte samenvatting Lexmark 4227 Plus Forms printer:
Deze korte samenvatting van de Lexmark 4227 Plus Forms printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark 4227 Plus Forms printer, 240 x 144 DPI, A3 (297 x 420 mm), 720 tekens per seconde, 600 tekens per seconde, Twee richtingen, 15 miljoen tekens
Lange samenvatting Lexmark 4227 Plus Forms printer :

Lexmark 4227 Plus Forms printer. Maximale resolutie: 240 x 144 DPI, Maximale printafmetingen: A3 (297 x 420 mm). Maximum printsnelheid: 720 tekens per seconde, Normale printsnelheid: 600 tekens per seconde. Print richting: Twee richtingen. Levensduur printkop: 15 miljoen tekens. Geluidsniveau: 55 dB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark 4227 Plus Forms printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printkwaliteit
Kleur *
No
Maximale resolutie
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
240 x 144 DPI
Maximale printafmetingen
A3 (297 x 420 mm)
Printsnelheid
Maximum printsnelheid *
De maximale printsnelheid in tekens (characters) per minuut (cps).
720 tekens per seconde
Normale printsnelheid
600 tekens per seconde
Printtechnologie
Print richting
Twee richtingen
Duurzaamheid
Levensduur printkop
15 miljoen tekens
Geluidsproductie
Geluidsniveau
55 dB
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
135 W
Stroomverbruik (in standby)
26 W
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
16,5 g
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
18,2 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 80 procent
Certificaten
Energy Star-certificaat *
No
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
619 x 287 x 275 mm
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
793 x 422 x 397 mm
Max. printbreedte / regel
34,5 cm
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
9 stuk(s)
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000 Microsoft Windows NT (4.00/4.00 Server) Microsoft Windows Me Microsoft Windows XP Microsoft Windows Server 2003 Microsoft Windows 98 2nd edition Microsoft Windows XP x64 Microsoft Windows Server 2003 x64 Microsoft Windows Server 2003 x64 met Terminal Services Microsoft Windows Vista Microsoft Windows Vista x64
X