Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark Optra Se 3455 23K retourpr. etiketten-printcartr.

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Optra Se 3455 23K retourpr. etiketten-printcartr.
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
12A0829 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0734646175029
Categorie
Toner cartridges voor uw laserprinter of kopieerapparaat.
toners & lasercartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 52314
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:09:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark Optra Se 3455 23K retourpr. etiketten-printcartr. :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark Optra Se 3455 23K retourpr. etiketten-printcartr.

Optra Se 3455 23K retourpr. etiketten-printcartr
Meer>>>

Lexmark Optra Se 3455 23K retourpr. etiketten-printcartr.:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark Optra Se 3455 23K retourpr. etiketten-printcartr..
Compatibiliteit
De printcartridges voor de Lexmark Optra SE 3455 zijn uniek voor deze printer en niet uitwisselbaar met andere printers. Printcartridges voor andere printers dan de Lexmark Optra SE 3455 kunnen ook niet worden gebruikt.

Lexmark Retourprogramma Cartridges
Lexmark Retourprogramma Cartridges zijn cartridges die door Lexmark tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden onder de voorwaarden dat de klant de cartridge slechts éénmalig gebruikt en erin toestemt om de lege cartridge terug te sturen naar Lexmark voor hergebruik of gecontroleerde recycling. Gewone cartridges, u aangeboden aan de normale prijs en zonder deze voorwaarden, zijn ook beschikbaar. Alle Lexmark cartridges kunnen via het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma zonder kosten worden geretourneerd.

Lexmark Cartridge Inzamelprogramma
Het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma is een gratis en eenvoudig inzamelprogramma en biedt eindgebruikers de mogelijkheid hun lege cartridges te retourneren naar Lexmark voor een verantwoorde recycling. Een landspecifiek retouretiket - waarbij de verzendkosten voor rekening zijn van Lexmark - en duidelijke instructies over de manier waarop de lege cartridges kunnen worden teruggestuurd bevindt zich in elke verpakking van een Lexmark cartridge en zijn online beschikbaar op de website.
Korte samenvatting Lexmark Optra Se 3455 23K retourpr. etiketten-printcartr.:
Deze korte samenvatting van de Lexmark Optra Se 3455 23K retourpr. etiketten-printcartr.-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark Optra Se 3455 23K retourpr. etiketten-printcartr., 23000 pagina's, Zwart, 1 stuk(s)
Lange samenvatting Lexmark Optra Se 3455 23K retourpr. etiketten-printcartr. :

Lexmark Optra Se 3455 23K retourpr. etiketten-printcartr.. Paginaopbrengst: 23000 pagina's, Printkleuren: Zwart, Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark Optra Se 3455 23K retourpr. etiketten-printcartr., gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Printkleuren *
The colours that can be produced by the printer.
Zwart
Compatibiliteit *
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Lexmark Optra Se 3455
Aantal per verpakking *
1 stuk(s)
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
23000 pagina's
Kenmerken
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Kleur
No
Inzameling cartridges
Yes
Levensduur archiefopslag
Length of time data can be stored safely on the media
2 jaar
Land Distributor
España 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
X