Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark J110 PerfectFinish Cartridge inktcartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
J110 PerfectFinish Cartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
11J3050
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20012
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:10:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark J110 PerfectFinish Cartridge inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark J110 PerfectFinish Cartridge inktcartridge

PERFECT FINISH CARTRIDGE FOR COLORJET J110 NS (MSD)
Meer>>>

Lexmark J110 PerfectFinish Cartridge inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark J110 PerfectFinish Cartridge inktcartridge.
Alle Lexmark inktcartridges worden geleverd met een geintegreerde printkop. Deze printkop vormt het hart van de inkjettechnologie en is in sterke mate bepalend voor de kwaliteit van de afdruk. Het belangrijkste voordeel van deze
geintegreerde printkop is dat bij vervanging van de inktcartridge ook meteen de printkop wordt vervangen. Iedere nieuwe inktcartridge levert dus eigenlijk elke keer een nieuwe "frisse" printer op. U loopt dus niet het risico dat de
afdrukkwaliteit gedurende de levensduur van uw printer achteruit gaat door slijtage aan de printkop.

Voor Lexmark J110 en J110 tn.
Korte samenvatting Lexmark J110 PerfectFinish Cartridge inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de Lexmark J110 PerfectFinish Cartridge inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark J110 PerfectFinish Cartridge, 10000 @ 100%, Laser
Lange samenvatting Lexmark J110 PerfectFinish Cartridge inktcartridge :

Lexmark J110 PerfectFinish Cartridge. Paginaopbrengst voetnoot: 10000 @ 100%, Printtechnologie: Laser

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark J110 PerfectFinish Cartridge inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Paginaopbrengst voetnoot
Voetnoot m.b.t. de paginaopbrengst in het aantal pagina's A4 bij 5% dekking (standaard). Wanneer er naar afwijkende dekkingspercentages gekeken is, wordt dit aangegeven.
10000 @ 100%
Kenmerken
Kleur
No
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
X