Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lexmark 10A0030 2.1GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lexmark
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10A0030
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10A0030
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lexmark: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25493
Deze statistiek is gebaseerd op de 74646 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72914 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 01:23:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lexmark 10A0030 2.1GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Lexmark 10A0030 2.1GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf

2.1GB, C720 Printer
Meer>>>

Lexmark 10A0030 2.1GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lexmark 10A0030 2.1GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf.
Since the company was launched, Lexmark International's commitment to innovation, ownership of technology and unique path to market have been the ingredients of operational and financial success. Today, Lexmark is a leading developer, manufacturer and supplier of printing solutions - including laser and inkjet printers, multifunction products, associated supplies and services - for offices and homes in more than 150 countries.
Korte samenvatting Lexmark 10A0030 2.1GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Lexmark 10A0030 2.1GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lexmark 10A0030, 2,1 GB, Ultra-ATA/133, HDD
Lange samenvatting Lexmark 10A0030 2.1GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf :

Lexmark 10A0030. Opslagcapaciteit harde schijf: 2,1 GB, Harde schijf-interface: Ultra-ATA/133, Soort apparaat: HDD

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lexmark 10A0030 2.1GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
2,1 GB
Harde schijf-interface *
Ultra-ATA/133
Harde schijf
Soort apparaat *
HDD
Gemiddelde zoektijd harde schijf
9 ms
X