Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lenovo CRT Essential ThinkVision C170 17" 1024 x 768Pixels CRT monitor

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lenovo
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ThinkVision C170
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
T37P6UK
Categorie
Deze monitoren waren tot voor kort de standaard voor alle computers. CRT staat voor Cathode Ray Tube, wat betekent dat deze monitoren hun beeld maken door elektronen te versnellen en tegen een scherm te laten botsen dat licht geeft in de gewenste kleur als er op een bepaalde plaats (een pixel) een elektron tegenaan botst. Voor het versnellen van elektronen is echter nogal wat ruimte nodig, vandaar dat deze monitoren vrij groot en zwaar zijn. Een voordeel dat deze monitoren nog altijd over LCD monitoren hebben is dat de afstand tussen de pixels over het algemeen kleiner is, zeker voor de grotere modellen. Let u er bij het kopen op dat de monitor een vernieuwingsfrequentie van minimaal 70Hz heeft bij de gewenste resolutie, anders krijgt u last van vermoeide ogen bij langdurig gebruik, het beeld knippert dan namelijk een beetje.
monitoren CRT
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lenovo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7071
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 06:14:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Three years Rapid Replacement Service.
Lange productnaam Lenovo CRT Essential ThinkVision C170 17" 1024 x 768Pixels CRT monitor :
De korte redactionele beschrijving van Lenovo CRT Essential ThinkVision C170 17" 1024 x 768Pixels CRT monitor

ThinkVision C170 17in Flat CRT (16.0in/406mm VIS) TCO-99 Business Black Monitor
Meer>>>

Lenovo CRT Essential ThinkVision C170 17" 1024 x 768Pixels CRT monitor:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lenovo CRT Essential ThinkVision C170 17" 1024 x 768Pixels CRT monitor.
The ThinkVision C170 monitor is a 17-inch (16-inch/406mm viewable image size) full flat shadow mask CRT monitor. It delivers clear images with low distortion and low glare at an attractive price. This model meets EU Directive EC/2002/95.

Features & Benefits:

- Flat shadow mask technology for clear images over the entire screen with low distortion and low glare
- The 17-inch full flat-screen CRT has a viewable image size of 16-inches (406mm) and incorporates a 0.25mm diagonal dot pitch (0.22mm horizontal)
- Optimal flicker-free addressability of 1024 x 768 pels at 85 Hz with a maximum addressability of 1600 x 1200 pels
- ThinkVantage design permits quick and easy monitor adjustments using simple on-screen displays
- Available in business black
- VESA DDC capability for Plug and Play and asset tracking when connected to a system unit with DDC-enabled hardware and software
- Preset timings for VESA 85 Hz refresh rate display modes at 640 x 480, 800 x 600 and 1024 x 768 addressabilities
- Universal power supply provides worldwide operating capability (requires plug adapters, sold separately).
Korte samenvatting Lenovo CRT Essential ThinkVision C170 17" 1024 x 768Pixels CRT monitor:
Deze korte samenvatting van de Lenovo CRT Essential ThinkVision C170 17" 1024 x 768Pixels CRT monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lenovo CRT Essential ThinkVision C170, 43,2 cm (17"), Flat CRT, 24,4 cm, 32,5 cm, 40,6 cm, 50 - 160 Hz
Lange samenvatting Lenovo CRT Essential ThinkVision C170 17" 1024 x 768Pixels CRT monitor :

Lenovo ThinkVision C170, CRT Essential. Beeldschermdiagonaal: 43,2 cm (17"), Soort: Flat CRT, Grootte beeld (verticaal): 24,4 cm. Resolutie: 1024 x 768 Pixels. Energiebeheer: VESA DPMS, Typisch stroomverbruik: 70 W. Gewicht: 16 kg, Afmetingen (B x D x H) met voet: 414 x 420 x 430 mm. Certificering: TCO-99

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lenovo CRT Essential ThinkVision C170 17" 1024 x 768Pixels CRT monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
43,2 cm (17")
Soort
Characteristics of the device.
Flat CRT
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
24,4 cm
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
32,5 cm
Grootte beeld (diagonaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
40,6 cm
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
50 - 160 Hz
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 85 kHz
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0.25
Beeldschermresolutie
Resolutie
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1024 x 768 Pixels
Poorten & interfaces
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Beheerfuncties
Gebruikersknoppen
Geometry reset, Height, Horizontal centering, Language Select, Manual Degauss, Moire control, OSD key auto repeat rate, OSD Menu position, Parallelogram, Pincushion, Pincushion Balanced, R.G.B. control, Selectable Color Points 5000K/6500K/9300K, Tilt, Trapezoidal adjustment, Vertical centering, Video Input Level, Width, Brightness, Color point adjustment, Color point recall, Contrast
Ergonomie
Ergonomie
Analyse von mensen en hun bepaalde fysieke en psychieke kenmerken om op deze basis de optimale productenvorm te bepalen wat invloed op werkveiligheid en –prestatie heeft. In nauwere betekenis is ergonomie een probleemloze en makkelijke bediening van apparaten door de gebruiker op zijn werkplek. Het is vanzelfsprekend dat een goede monitor een voetje moet hebben, waardoor omdraaien en het van stand veranderen mogelijk is. Een monitor dient ook met de hand verstelbaar te zijn. Belangrijke ergonomiefactoren zijn ook flikkervrij beeld, lage straling en milieuvriendelijkheid.
ISO Standard 9241 Part 3
Energie
Energiebeheer
VESA DPMS
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
70 W
Certificaten
Certificering
TCO-99
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows ME, Windows 2000, Windows XP
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
16 kg
Afmetingen (B x D x H) met voet
414 x 420 x 430 mm
X