Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lenovo Flat Panel Essential THINKVISION L190 9329-AN9 19INCH TFT BUSINESS BLACK TS (+++) 19" Zwart computer monitor

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lenovo
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Flat Panel Essential
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
THINKVISION L190 9329-AN9 19INCH TFT BUSINESS BLACK TS (+++)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
T19ANEU
Categorie
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lenovo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15657
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 15:57:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar Rapid Replacement Service
Lange productnaam Lenovo Flat Panel Essential THINKVISION L190 9329-AN9 19INCH TFT BUSINESS BLACK TS (+++) 19" Zwart computer monitor :
De korte redactionele beschrijving van Lenovo Flat Panel Essential THINKVISION L190 9329-AN9 19INCH TFT BUSINESS BLACK TS (+++) 19" Zwart computer monitor

THINKVISION L190 9329-AN9 19INCH TFT BUSINESS BLACK TS (+++)
Meer>>>

Lenovo Flat Panel Essential THINKVISION L190 9329-AN9 19INCH TFT BUSINESS BLACK TS (+++) 19" Zwart computer monitor:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lenovo Flat Panel Essential THINKVISION L190 9329-AN9 19INCH TFT BUSINESS BLACK TS (+++) 19" Zwart computer monitor.
De IBM ThinkVision L190 LCD monitor biedt alle voordelen van een flat panel LCD monitor voor een betaalbare prijs en heeft een ultra dun frame, om ruimte te besparen en de afstand tussen schermen te minimaliseren in combinaties van meerdere monitoren. ThinkVantage ontwerpelementen verbeteren de bruikbaarheid en vullen het ThinkCentre systeemontwerp aan. Verkrijgbaar in zakelijk zwart is de L190 monitor zeer geschikt om te gebruiken voor het weergeven van complexe spreadsheets, afbeeldingen en algemene zakentoepassingen. Ook voor een combinatie van meerdere monitoren is hij zeer geschikt.

Functies en voordelen:

• 19-inch (483mm) zichtbaar beeld met een native resolutie van 1280 x 1024
• ThinkVantage ontwerpelementen:
- Verticaal draaibare standaard waar de kabels doorheen lopen
- Directe toegang tot automatische beeld- en helderheidsinstellingen
- Snel en makkelijk instellingen aanpassen via de handige on-screen display (OSD)
• Analoge verbinding
• Interne schaling laat ook beelden kleiner dan 1280 x 1024 beeldvullend zien
• Interne voeding
• Compatible met een optioneel Kensington slot
• Op slot te zetten digitale instellingen
Korte samenvatting Lenovo Flat Panel Essential THINKVISION L190 9329-AN9 19INCH TFT BUSINESS BLACK TS (+++) 19" Zwart computer monitor:
Deze korte samenvatting van de Lenovo Flat Panel Essential THINKVISION L190 9329-AN9 19INCH TFT BUSINESS BLACK TS (+++) 19" Zwart computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lenovo Flat Panel Essential THINKVISION L190 9329-AN9 19INCH TFT BUSINESS BLACK TS (+++), 48,3 cm (19"), 1280 x 1024 Pixels, LCD, 12 ms, 250 cd/m², Zwart
Lange samenvatting Lenovo Flat Panel Essential THINKVISION L190 9329-AN9 19INCH TFT BUSINESS BLACK TS (+++) 19" Zwart computer monitor :

Lenovo Flat Panel Essential THINKVISION L190 9329-AN9 19INCH TFT BUSINESS BLACK TS (+++). Beeldschermdiagonaal: 48,3 cm (19"), Resolutie: 1280 x 1024 Pixels, Beeldscherm: LCD, Responstijd: 12 ms, Helderheid: 250 cd/m², Kijkhoek, horizontaal: 140°, Kijkhoek, verticaal: 140°. Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lenovo Flat Panel Essential THINKVISION L190 9329-AN9 19INCH TFT BUSINESS BLACK TS (+++) 19" Zwart computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
48,3 cm (19")
Helderheid *
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
250 cd/m²
Resolutie *
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 1024 Pixels
Responstijd *
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
12 ms
Beeldscherm *
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Typische contrastverhouding *
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
500:1
Kijkhoek, horizontaal *
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
140°
Kijkhoek, verticaal *
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
140°
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0.294
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 83 kHz
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
55 - 76 Hz
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
37,6 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
30,1 cm
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
15-pin D-sub
Ergonomie
Hoek schuine stand bereik
Yes
Ergonomie
Analyse von mensen en hun bepaalde fysieke en psychieke kenmerken om op deze basis de optimale productenvorm te bepalen wat invloed op werkveiligheid en –prestatie heeft. In nauwere betekenis is ergonomie een probleemloze en makkelijke bediening van apparaten door de gebruiker op zijn werkplek. Het is vanzelfsprekend dat een goede monitor een voetje moet hebben, waardoor omdraaien en het van stand veranderen mogelijk is. Een monitor dient ook met de hand verstelbaar te zijn. Belangrijke ergonomiefactoren zijn ook flikkervrij beeld, lage straling en milieuvriendelijkheid.
ISO 13406 Part 2
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
40 W
Energiebeheer
Energy Star
Certificaten
Certificering
TCO99
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
408 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
222 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
413 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,1 kg
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
-Microsoft Windows ME -Microsoft Windows 2000 -Microsoft Windows XP
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
X