Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lenovo Flat Panel Performance ThinkVision L180p 18.1in Hybrid TFT LCD computer monitor 46 cm (18.1") Zwart

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lenovo
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Flat Panel Performance
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ThinkVision L180p 18.1in Hybrid TFT LCD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
T18HNEU
Categorie
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
Computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lenovo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 9617
Deze statistiek is gebaseerd op de 82806 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 80911 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 apr 2019 08:20:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Three years Rapid Replacement Service.
Lange productnaam Lenovo Flat Panel Performance ThinkVision L180p 18.1in Hybrid TFT LCD computer monitor 46 cm (18.1") Zwart :
De korte redactionele beschrijving van Lenovo Flat Panel Performance ThinkVision L180p 18.1in Hybrid TFT LCD computer monitor 46 cm (18.1") Zwart

ThinkVision L180p 45.974 cm (18.1") Hybrid TFT LCD (18.1in/460mm VIS) TCO-99 Business Black Colour Monitor
Meer>>>
Lenovo Flat Panel Performance ThinkVision L180p 18.1in Hybrid TFT LCD computer monitor 46 cm (18.1") Zwart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lenovo Flat Panel Performance ThinkVision L180p 18.1in Hybrid TFT LCD computer monitor 46 cm (18.1") Zwart.

The ThinkVision L180p 18.1-inch (460mm) flat panel LCD monitor includes an ultra-thin frame design, saving space on narrow desks and minimising the distance between screen images in a multiple monitor environment. The ThinkVantage design enhances usability, making the monitor intuitive and easy to use, and it also complements the system design. Offered in business black, this monitor is best suited for multiple monitor applications, financial trading floors, complex spreadsheets, graphics and general business applications.

Features & Benefits:

• Ultra narrow bezel (17mm) minimises distance between screens in multiple monitor environments
- ThinkVantage Design:
* Ergonomic stand swivels, tilts and provides height adjustment of 100mm for optimal viewing comfort.
* Quick and easy monitor adjustments using new designed On-Screen-Display (OSD).
* Direct access for automatic image setup, brightness and input selection.
* Cable management in the stand.
• Internal power eliminates the need for a bulky power adapter, resulting in improved cable management
• Excellent space saving replacement for 17-inch or 19-inch CRT monitors
• Analogue or digital video connection for flexibility and investment protection
• Dual input allows attachment to two systems concurrently.

Korte samenvatting Lenovo Flat Panel Performance ThinkVision L180p 18.1in Hybrid TFT LCD computer monitor 46 cm (18.1") Zwart:
Deze korte samenvatting van de Lenovo Flat Panel Performance ThinkVision L180p 18.1in Hybrid TFT LCD computer monitor 46 cm (18.1") Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Lenovo Flat Panel Performance ThinkVision L180p 18.1in Hybrid TFT LCD, 46 cm (18.1"), 1280 x 1024 Pixels, 25 ms, Zwart

Lange samenvatting Lenovo Flat Panel Performance ThinkVision L180p 18.1in Hybrid TFT LCD computer monitor 46 cm (18.1") Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lenovo Flat Panel Performance ThinkVision L180p 18.1in Hybrid TFT LCD computer monitor 46 cm (18.1") Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Lenovo Flat Panel Performance ThinkVision L180p 18.1in Hybrid TFT LCD. Beeldschermdiagonaal: 46 cm (18.1"), Resolutie: 1280 x 1024 Pixels, Responstijd: 25 ms, Kijkhoek, horizontaal: 170°, Kijkhoek, verticaal: 170°. Kleur van het product: Zwart

Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
46 cm (18.1")
Helderheid (typisch) *
250 cd/m²
Resolutie *
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 1024 Pixels
Responstijd *
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
25 ms
Typische contrastverhouding *
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
350:1
Kijkhoek, horizontaal *
170°
Kijkhoek, verticaal *
170°
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0.2805
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
31 - 81 kHz
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
55 - 75 Hz
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
35,9 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
28,7 cm
Grootte beeld (diagonaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
46 cm
Prestatie
Ondersteunt Windows
Windows 2000
Design
Markt positionering *
Bedrijf
Kleur van het product *
Zwart
Certificering
TCO'99
Poorten & interfaces
VGA (D-Sub)poort(en) *
Aansluiting voor een analoge monitor
1
DVI-I poorten
1
Ergonomie
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot *
Yes
Kabelslot sleuf type
Kensington
Horizontaal draaibaar
Yes
Hoek schuine stand bereik
Yes
Ergonomie
Analyse von mensen en hun bepaalde fysieke en psychieke kenmerken om op deze basis de optimale productenvorm te bepalen wat invloed op werkveiligheid en –prestatie heeft. In nauwere betekenis is ergonomie een probleemloze en makkelijke bediening van apparaten door de gebruiker op zijn werkplek. Het is vanzelfsprekend dat een goede monitor een voetje moet hebben, waardoor omdraaien en het van stand veranderen mogelijk is. Een monitor dient ook met de hand verstelbaar te zijn. Belangrijke ergonomiefactoren zijn ook flikkervrij beeld, lage straling en milieuvriendelijkheid.
ISO 13406 Part 2
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
55 W
Stroomverbruik (in standby) *
3 W
Energiebeheer
Energy Star
Gewicht en omvang
Breedte *
396 mm
Diepte *
259 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
450 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
7,5 kg
Land Distributeur
Österreich 1 distributor(s)
Customer service details