Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lenovo ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II - Euro 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lenovo
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II - Euro
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73P4302
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lenovo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11518
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:27:37
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: One year Customer Replaceable Unit
Lange productnaam Lenovo ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II - Euro 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Lenovo ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II - Euro 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II - Optimised for Europe (13 Channels)
Meer>>>

Lenovo ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II - Euro 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lenovo ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II - Euro 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Data transfer rates of:
-6 Mbps to 54 Mbps for 802.11a
-1 Mbps to 54 Mbps for 802.11g
-1 Mbps to 11 Mbps for 802.11b
-802.11a, 802.11g, and 802.11b seamless roaming and manual selection mode
Mini PCI Type IIIb
Korte samenvatting Lenovo ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II - Euro 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Lenovo ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II - Euro 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lenovo ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II - Euro, Draadloos, PCI, 54 Mbit/s
Lange samenvatting Lenovo ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II - Euro 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Lenovo ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II - Euro. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lenovo ThinkPad 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II - Euro 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
6 Mbps to 54 Mbps - 802.11a,1 Mbps to 54 Mbps -802.11g,1 Mbps to 11 Mbps- 802.11b
Gewicht en omvang
Breedte
60 mm
Diepte
45 mm
Hoogte
Hoogte van het product
4 mm
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
60 x 45 x 4 mm
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet
X