Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lenovo 512MB NP SDRAM DIMM UPG 0.5GB 133MHz ECC geheugenmodule

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lenovo
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
512MB NP SDRAM DIMM UPG
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
33L3077
Categorie
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lenovo: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9767
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 20:56:37
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Three year.
Lange productnaam Lenovo 512MB NP SDRAM DIMM UPG 0.5GB 133MHz ECC geheugenmodule :
De korte redactionele beschrijving van Lenovo 512MB NP SDRAM DIMM UPG 0.5GB 133MHz ECC geheugenmodule

512MB NP SDRAM DIMM UPG NS (MSD)
Meer>>>

Lenovo 512MB NP SDRAM DIMM UPG 0.5GB 133MHz ECC geheugenmodule:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Lenovo 512MB NP SDRAM DIMM UPG 0.5GB 133MHz ECC geheugenmodule.
Improve the performance of your PC 300GL and PC 300PL systems with non-parity (NP) IBM 512MB 133MHz Synchronous Dynamic Random Access Memory (SDRAM) Unbuffered DIMM memory upgrades. This DIMM offering let you upgrade standard system memory.
SDRAM enables faster performance than either traditional fast page mode (FPM) or hyper-page mode (EDO) memory.
Korte samenvatting Lenovo 512MB NP SDRAM DIMM UPG 0.5GB 133MHz ECC geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de Lenovo 512MB NP SDRAM DIMM UPG 0.5GB 133MHz ECC geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lenovo 512MB NP SDRAM DIMM UPG, 0,5 GB, 133 MHz, 168-pin DIMM
Lange samenvatting Lenovo 512MB NP SDRAM DIMM UPG 0.5GB 133MHz ECC geheugenmodule :

Lenovo 512MB NP SDRAM DIMM UPG. Intern geheugen: 0,5 GB, Kloksnelheid geheugen: 133 MHz, Geheugen form factor: 168-pin DIMM, CAS-latentie: 3, ECC

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lenovo 512MB NP SDRAM DIMM UPG 0.5GB 133MHz ECC geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Intern geheugen *
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
0,5 GB
Kloksnelheid geheugen *
The frequency at which the memory (e.g. RAM) runs.
133 MHz
Geheugen form factor *
De uiterlijke kenmerken van de geheugenmodule
168-pin DIMM
CAS-latentie
CAS (Column Address Strobe)-latentiy is de tijd (in clock cycles) die het duurt om de kolom, die gelezen moet worden, in de tabel met gegevens te vinden.
3
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Loden behuizing
Goud
Speciale eigenschappen
Authenticity Seal, Tamper evident carton seal
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 80 procent
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
133,4 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
35,7 mm
Hoogte
Hoogte van het product
3,8 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
45 g
X