Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Lancom Systems 1722 Ethernet LAN ADSL Zwart bedrade router

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Lancom Systems
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1722
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LS61350 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Lancom Systems: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19057
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 11:28:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Lancom Systems 1722 Ethernet LAN ADSL Zwart bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van Lancom Systems 1722 Ethernet LAN ADSL Zwart bedrade router

1722 VoIP - Router - VoIP-Gateway - ISDN/DSL - EN, Fast EN, PPP
Meer>>>
Korte samenvatting Lancom Systems 1722 Ethernet LAN ADSL Zwart bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Lancom Systems 1722 Ethernet LAN ADSL Zwart bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Lancom Systems 1722, 10,100 Mbit/s, 10/100Base-T(X), Ethernet (RJ-45), ADSL, IEEE 802.1p,IEEE 802.1Q, RIP-1,RIP-2
Lange samenvatting Lancom Systems 1722 Ethernet LAN ADSL Zwart bedrade router :

Lancom Systems 1722. Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100 Mbit/s, Bekabelingstechnologie: 10/100Base-T(X). WAN-poort: Ethernet (RJ-45). type xDSL aansluiting: ADSL. Netwerkstandaard: IEEE 802.1p,IEEE 802.1Q. Routing protocols: RIP-1,RIP-2, Datalink-protocollen: SNMP 2, SNMP, Telnet, HTTP, HTTPS, Ondersteunde netwerkprotocollen: TCP/IP, IPX/SPX, PPTP, UDP/IP, NetBEUI/NetBIOS, NTP, VoIP, ICMP/IP, IP/IPX, IPSec, PPPoE, PPPoA,...

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Lancom Systems 1722 Ethernet LAN ADSL Zwart bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geen informatie beschikbaar over Specs Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Land Distributor
Deutschland 3 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)