Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

LaCie eSATA PCI Card interfacekaart/-adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
LaCie
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
eSATA PCI Card
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
710372
Categorie
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door LaCie: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9517
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 10:17:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie
Lange productnaam LaCie eSATA PCI Card interfacekaart/-adapter :
De korte redactionele beschrijving van LaCie eSATA PCI Card interfacekaart/-adapter

De LaCie eSATA PCI Card
Meer>>>

LaCie eSATA PCI Card interfacekaart/-adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor LaCie eSATA PCI Card interfacekaart/-adapter.
Voer een upgrade van uw computer uit naar snelle SATA-compatibiliteit voor een betaalbare prijs. Met twee eSATA-poorten kunt u twee apparaten tegelijk aansluiten. U kunt snel beschikken over de indrukwekkende snelheid en prestaties van deze superieure interface, ongeacht u een pc of Mac gebruikt. Deze kaart, die bij uitstek geschikt is om hoge overdrachtsnelheden te bieden ten behoeve van LaCie d2 SATA-harddrives die zijn aangesloten op uw computer, maakt het tevens mogelijk andere SATA-apparaten aan te sluiten.* De LaCie eSATA PCI Card ondersteunt SATA II Native Command Queuing en RAID 0/1 (op de Mac), en beschikt over bootable functies. Mac-gebruikers kunnen profiteren van Plug & Play, zonder installatie van stuurprogramma's (stuurprogrammasoftware voor pc-gebruikers wordt meegeleverd). De installatie is ongekend eenvoudig dankzij de SATA-ondersteuning voor hot plugging/loskoppeling.

- Twee eSATA-poorten voor krachtige SATA-prestaties;
- Hoge interfaceoverdrachtsnelheden tot 1,5 Gbit/s;
- Aansluiting van d2 SATA-harddrives en andere SATA-apparaten;
- Eenvoudig te installeren op pc of Mac.
Korte samenvatting LaCie eSATA PCI Card interfacekaart/-adapter:
Deze korte samenvatting van de LaCie eSATA PCI Card interfacekaart/-adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
LaCie eSATA PCI Card, PCI, 133 mm, 123 mm, 23 mm, 264 Mbit/s, PC, Mac
Lange samenvatting LaCie eSATA PCI Card interfacekaart/-adapter :

LaCie eSATA PCI Card. Hostinterface: PCI. Breedte: 133 mm, Diepte: 123 mm, Hoogte: 23 mm. Overdrachtssnelheid: 264 Mbit/s, Platform: PC, Mac, Minimale systeemeisen: - PCI slot 32bits 66Mhz; PCI 2.3

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van LaCie eSATA PCI Card interfacekaart/-adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
133 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
123 mm
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
23 mm
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
264 Mbit/s
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC, Mac
Minimale systeemeisen
- PCI slot 32bits 66Mhz; PCI 2.3
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2 eSATA / 2 din-4pin
X