Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

LaCie d2 Blu-ray Drive optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
LaCie
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
d2 Blu-ray Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
301115EK
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door LaCie: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7951
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:16:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie
Lange productnaam LaCie d2 Blu-ray Drive optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van LaCie d2 Blu-ray Drive optisch schijfstation

d2 Blu-ray Drive: USB 2.0 en FireWire
Meer>>>

LaCie d2 Blu-ray Drive optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor LaCie d2 Blu-ray Drive optisch schijfstation.
Tot vier uur aan HD-video op een Blu-ray-schijf branden, zonder kwaliteitsverlies, om het materiaal vervolgens met uw klanten te delen of uw kwalitatief hoogwaardige master voor vermenigvuldiging door te sturen. Nieuwe Blu-ray-technologie stelt u in staat grote hoeveelheden gegevens, geluidsbibliotheken, onbewerkte video-opnamen, beeldbestanden of complete multimediaprojecten te archiveren op duurzame BD-media, tegen een zeer lage prijs per GB. Maak zonder moeite en met een hoge doorvoersnelheid van 9 MB/s back-ups van belangrijke bestanden op één schijf waarvoor u vroeger wel 10 dvd's nodig had. Dit medium, dat neerwaarts compatibel is met cd's en dvd's, biedt tevens uitmuntende prestaties bij het afspelen van interactieve multimedia op uw bd-rom's. In combinatie met de meegeleverde, uitgebreide en gebruiksvriendelijke software, onder andere voor het wegschrijven van pakketten en het maken van back-ups, vormt dit dé Blu-ray-oplossing van LaCie voor intensief professioneel gebruik.

-De keuze van de professional voor opname met Blu-ray.
-Met gemak 50 GB aan digitale gegevens opslaan op één enkele schijf.
-BD (Blu-ray) dvd/cd-schrijver in één drive.
-Duurzaam metalen d2-design; met zeer stille werking.
Korte samenvatting LaCie d2 Blu-ray Drive optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de LaCie d2 Blu-ray Drive optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
LaCie d2 Blu-ray Drive, 8 MB, 24x, 16x, 2x, 2x, 8x
Lange samenvatting LaCie d2 Blu-ray Drive optisch schijfstation :

LaCie d2 Blu-ray Drive. Drive, omvang buffer: 8 MB. CD-R schrijfsnelheid: 24x, CD-RW schrijfsnelheid: 16x, BD-R schrijfsnelheid: 2x. CD-R leessnelheid: 32x, CD-RW leessnelheid: 24x, CD-ROM leessnelheid: 32x. Gewicht: 1,5 kg. Afmetingen (BxDxH): 173 x 268 x 44 mm, Compatibele besturingssystemen: Windows XP SP2 / Mac OS 10.3.9

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van LaCie d2 Blu-ray Drive optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Prestatie
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
8 MB
Schrijfsnelheid
CD-R schrijfsnelheid
24x
CD-RW schrijfsnelheid
16x
BD-R schrijfsnelheid
2x
BD-RE schrijfsnelheid
2x
DVD+R schrijfsnelheid
8x
DVD-R schrijfsnelheid
8x
DVD-R Double Layer schrijfsnelheid
4x
DVD+R Double Layer schrijfsnelheid
4x
DVD+RW schrijfsnelheid
8x
DVD-RW schrijfsnelheid
6x
Leessnelheid
CD-R leessnelheid
32x
CD-RW leessnelheid
24x
CD-ROM leessnelheid
32x
DVD+R leessnelheid
8x
DVD-R leessnelheid
8x
DVD-RW leessnelheid
8x
DVD-ROM leessnelheid
8x
DVD-R Double Layer leessnelheid
8x
DVD+R Double Layer leessnelheid
8x
DVD+RW leessnelheid
8x
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,5 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
173 x 268 x 44 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP SP2 / Mac OS 10.3.9
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-03
Testseek heeft 8 proffesionele recensies verzameld voor LaCie d2 Blu-ray Drive. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 61 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
61%
X