Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

LaCie Hard Drive, Design by F.A. Porsche 500GB 500GB externe harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
LaCie
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Hard Drive, Design by F.A. Porsche 500GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
301104EK
Categorie
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door LaCie: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11561
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:17:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie
Lange productnaam LaCie Hard Drive, Design by F.A. Porsche 500GB 500GB externe harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van LaCie Hard Drive, Design by F.A. Porsche 500GB 500GB externe harde schijf

LaCie Hard Drive, Design by F.A. Porsche 500GB
Meer>>>

LaCie Hard Drive, Design by F.A. Porsche 500GB 500GB externe harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor LaCie Hard Drive, Design by F.A. Porsche 500GB 500GB externe harde schijf.
LaCie heeft voor het ontwerp van deze serie harddrives een beroep gedaan op het vermaarde ontwerpbureau Porsche Design GmbH. U hebt nu een stijlvol apparaat waar u al uw foto's, muziek, video's en gegevens in kwijt kunt. De installatie verloopt snel en gemakkelijk. De LaCie harddrive is in een handomdraai gereed voor het delen en opslaan van bestanden op pc of Mac.

Voordelen voor de gebruiker:
-Tot 250GB aan opslagcapaciteit;
-Snelle FireWire-aansluiting;
-Back-up van belangrijke gegevens;
-Stapelbaar om ruimte op het bureau te besparen;
Korte samenvatting LaCie Hard Drive, Design by F.A. Porsche 500GB 500GB externe harde schijf:
Deze korte samenvatting van de LaCie Hard Drive, Design by F.A. Porsche 500GB 500GB externe harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
LaCie Hard Drive, Design by F.A. Porsche 500GB, 500 GB, 7200 RPM
Lange samenvatting LaCie Hard Drive, Design by F.A. Porsche 500GB 500GB externe harde schijf :

LaCie Hard Drive, Design by F.A. Porsche 500GB. Opslagcapaciteit harde schijf: 500 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van LaCie Hard Drive, Design by F.A. Porsche 500GB 500GB externe harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
500 GB
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Gemiddelde zoektijd harde schijf
10 ms
Poorten & interfaces
FireWire 400
FireWire-interface met een snelheid van 400 Mbit/s (50 MB/s). FireWire is een seriële computer-bustechnologie ontworpen als vervanging van SCSI en is gebaseerd op de IEEE 1394- en 1394b-standaarden.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
112 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
188 mm
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
35 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
900 g
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
400 Mbit/s
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium II 350MHz / iMac, Power Mac G3
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
32 MB
Drive, overdrachtssnelheid
41 MB/s
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 Second Edition, Windows 2000, Windows Me / Windows XP; Mac OS 9.1 / Mac OS 10.2.1
X