Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

LaCie Slim DVD±RW with LightScribe, Design by F.A. Porsche 8x optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
LaCie
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Slim DVD±RW with LightScribe, Design by F.A. Porsche 8x
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
301076
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door LaCie: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9821
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:05:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie
Lange productnaam LaCie Slim DVD±RW with LightScribe, Design by F.A. Porsche 8x optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van LaCie Slim DVD±RW with LightScribe, Design by F.A. Porsche 8x optisch schijfstation

301076 - LaCie Slim DVD±RW met LightScribe, ontworpen door F.A. Porsche 8x
Meer>>>

LaCie Slim DVD±RW with LightScribe, Design by F.A. Porsche 8x optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor LaCie Slim DVD±RW with LightScribe, Design by F.A. Porsche 8x optisch schijfstation.
Deze ‘alles in één’, draagbare DVD±RW-drive wordt geleverd met de in deze bedrijfstak toonaangevende Toast® 7 Titanium cd/DVD-brandsoftware met unieke functies als ‘data spanning’, comprimeren, conversie DivX-DVD en HD-diavoorstellingen. De drive is ook voorzien van LightScribe direct-disc labeler met exclusieve LaCie-software voor het rechtsreeks op schijf etsen van zelfgemaakte labels*. De combinatie van LightScribe labeling en de individueel aanpasbare mogelijkheden in Toast 7 geven uw cd’s en DVD’s een professionele uitstraling. Deze drive kan naar DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-R/RW en Double Layer 8.5 GB DVD±R-media schrijven.

Voordelen voor de gebruiker:
-Toast® 7 Titanium-software: branden, kopiëren, individueel aanpassen, back-ups maken.
-LightScribe voor direct op disc aanbrengen van zelf ontworpen labels.
-Draagbare 8x multi-format DVD-drive met Double Layer-opnametechnologie.
-Brand 8.5 GB aan video-DVD’s, MP3’s of foto’s.
Korte samenvatting LaCie Slim DVD±RW with LightScribe, Design by F.A. Porsche 8x optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de LaCie Slim DVD±RW with LightScribe, Design by F.A. Porsche 8x optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
LaCie Slim DVD±RW with LightScribe, Design by F.A. Porsche 8x, 2 MB, 24x, 16x, 4x, 8x, 8x
Lange samenvatting LaCie Slim DVD±RW with LightScribe, Design by F.A. Porsche 8x optisch schijfstation :

LaCie Slim DVD±RW with LightScribe, Design by F.A. Porsche 8x. Drive, omvang buffer: 2 MB. Schrijfsnelheid CD: 24x, Herschrijfsnelheid CD: 16x, DVD+R schrijfsnelheid: 4x. Leessnelheid CD: 24x, DVD-RW leessnelheid: 8x, DVD+RW leessnelheid: 8x. DVD gemiddelde random access time: 130 ms, Toegangstijd: 120 ms. Gewicht: 350 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van LaCie Slim DVD±RW with LightScribe, Design by F.A. Porsche 8x optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Prestatie
LightScribe
Met de innovatieve LightScribe-labelingtechnologie kan het station aangepaste, nauwkeurige afbeeldingen van zijdezeefdrukkwaliteit op uw schijven branden met dezelfde laser die de gegevens brandt.
Yes
Drive, omvang buffer
2 MB
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
16x
DVD+R schrijfsnelheid
4x
DVD+RW schrijfsnelheid
8x
DVD-RW schrijfsnelheid
8x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
DVD-RW leessnelheid
8x
Leessnelheid
DVD+RW leessnelheid
8x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
130 ms
Toegangstijd
120 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
350 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Toast 7 Titanium (Mac OS 10.3.9) LaCie LightScribe Labeler (Mac OS 10.3.2) Toast 6 Lite (Mac OS 10.2.3)
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
20 x 162 x 137 mm
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-03
Testseek heeft 3 proffesionele recensies verzameld voor LaCie Slim DVD±RW with LightScribe, Design by F.A. Porsche 8x. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 68 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
68%
X