Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

LaCie Biggest S1S 2TB 2000GB externe harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
LaCie
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Biggest S1S 2TB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
301069EK
Categorie
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door LaCie: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9697
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:42:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam LaCie Biggest S1S 2TB 2000GB externe harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van LaCie Biggest S1S 2TB 2000GB externe harde schijf

LaCie Biggest S1S 2TB
Meer>>>

LaCie Biggest S1S 2TB 2000GB externe harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor LaCie Biggest S1S 2TB 2000GB externe harde schijf.
Dit krachtige RAID-subsysteem wordt geleverd als een uit 4 bays bestaande array met hot-swappable harddisks en hardware RAID controller en vormt zo de optimale combinatie van een enorme opslagcapaciteit, de snelheid van SATA en superieure RAID-veiligheid. Het subsysteem is vooraf geconfigureerd op RAID 5, ondersteunt RAID-niveau 0, 0+1, 5 en RAID 5+hot spare en biedt automatische on line heropbouw (in RAID 5). De SATA-interface zorgt ervoor dat het systeem sneller wordt opgestart, dat programma’s en gegevens sneller worden geladen en zelfs dat de bekabeling kan worden vereenvoudigd, waardoor snelle aanhoudende overdrachtsnelheden van maximaal 80 MB/s kunnen worden bereikt. Het systeem is ideaal voor het opslaan van grote bestanden, het beschermen van databases of om rechtstreeks op de drive te werken: het biedt grote prestaties tegen een relatief lage prijs.

Voordelen voor de gebruiker:
Enorme opslagcapaciteit van maximaal 1 TB of 2 TB
Veilige RAID 5-hardware en snelle SATA-interface
Installatie zonder stuurprogramma en gebruiksvriendelijke bediening
Vier hot-swappable drives met hot spare-opties
Korte samenvatting LaCie Biggest S1S 2TB 2000GB externe harde schijf:
Deze korte samenvatting van de LaCie Biggest S1S 2TB 2000GB externe harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
LaCie Biggest S1S 2TB, 2000 GB, 7200 RPM
Lange samenvatting LaCie Biggest S1S 2TB 2000GB externe harde schijf :

LaCie Biggest S1S 2TB. Opslagcapaciteit harde schijf: 2000 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van LaCie Biggest S1S 2TB 2000GB externe harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
2000 GB
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf-interface
SATA II
Prestatie
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 0+1
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
200 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 35 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,55 kg
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100-250V AC
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Mac OS 10.2.8/10.3.x; Windows 2000, Windows 2003, Windows XP
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
298 x 153 x 176 mm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
LaCie Biggest S1S 1TB 1000GB externe harde schijf LaCie Biggest S1S 1TB 1000GB externe harde schijf
(show image)
301068EK Biggest S1S 1TB  — 
X