Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

LaCie Biggest S2S 2.5TB 2500GB Desktop Zwart disk array

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
LaCie
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Biggest S2S 2.5TB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
301032EK
Categorie
Group of two or more hard discs used to increase performance and enables fault tolerance.
disk arrays
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door LaCie: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22957
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:42:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 years
Lange productnaam LaCie Biggest S2S 2.5TB 2500GB Desktop Zwart disk array :
De korte redactionele beschrijving van LaCie Biggest S2S 2.5TB 2500GB Desktop Zwart disk array

2.5TB, 150W, 110-240V
Meer>>>

LaCie Biggest S2S 2.5TB 2500GB Desktop Zwart disk array:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor LaCie Biggest S2S 2.5TB 2500GB Desktop Zwart disk array.
Door de unieke combinatie van een grote capaciteit (tot wel 2,5TB), RAID-beveiliging en een hoge snelheid, biedt deze 5-drive-toren een betere gegevensbeveiliging, een enorme opslagcapaciteit en plug-and-play-gebruiksgemak. Deze innovatieve oplossing ondersteunt de RAID-niveaus 0**, 1, 0+1 en JBOD tegen een fractie van de kosten van traditionele RAID-systemen. Hij wordt aangedreven door de nieuwste toonaangevende seriële ATA (SATA II) 3Gb/s-technologie. Sluit hem gewoon aan op een SATA II 3Gb/s-host en geniet van een snelle, continue overdrachtsnelheid van maximaal 187MB/s. Deze alles-in-een-opslagoplossing wordt geleverd samen met de LaCie SATA II 3Gb/s PCI-X-kaart 4E. Deze oplossing voor mega-opslag, die speciaal is ontworpen voor zakelijke professionals die behoefte hebben aan een optimale beveiliging en superhoge snelheid, is bij uitstek geschikt voor audio/video en creatieve professionals.

- De eerste SATA II RAID-oplossing voor video met hoge resolutie
- De nieuwe generatie SATA II 3Gb/s-technologie
- 5 bays met hot-swappable drives
- Ondersteunt de RAID-niveaus 0, 1, 0+1, JBOD
Korte samenvatting LaCie Biggest S2S 2.5TB 2500GB Desktop Zwart disk array:
Deze korte samenvatting van de LaCie Biggest S2S 2.5TB 2500GB Desktop Zwart disk array-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
LaCie Biggest S2S 2.5TB, HDD, 2500 GB, HDD, 2,5 TB, SATA II, 0, 1, 0+1, JBOD
Lange samenvatting LaCie Biggest S2S 2.5TB 2500GB Desktop Zwart disk array :

LaCie Biggest S2S 2.5TB. Geïnstalleerde opslag-drive: HDD, Totale geïnstalleerde opslagcapaciteit: 2500 GB, Ondersteunde types opslag-drives: HDD. Type behuizing: Desktop, Kleur van het product: Zwart. Typisch stroomverbruik: 150 W, AC invoer voltage: 110-240, AC invoer frequentie: 50/60. Breedte: 144 mm, Diepte: 257 mm, Hoogte: 200 mm. Stroomvoorziening: 110-240VAC, 50/60 Hz, Afmetingen (BxDxH): 144 x 200 x 257 mm, Compatibele besturingssystemen: Windows 2000, Windows Server 2003, Windows XP; Mac OS X

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van LaCie Biggest S2S 2.5TB 2500GB Desktop Zwart disk array, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Opslagmedia
Opslagdrives geïnstalleerd *
Storage drives are built into the system.
Yes
Geïnstalleerde opslag-drive *
Type of storage drives built into the device e.g. HDD (hard disk drive), SSD (solid-state drive).
HDD
Aantal storage drives geïnstalleerd *
Amount of storage drives built into the device.
5
Totale geïnstalleerde opslagcapaciteit *
2500 GB
Ondersteunde types opslag-drives *
HDD
Aantal storage drives ondersteund *
5
Maximaal ondersteunde opslagcapaciteit *
2,5 TB
Opslag schijf-interface *
Where the storage device links with other parts of the product, or an external device.
SATA II
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 1, 0+1, JBOD
Rotatiesnelheid harde schijf
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Design
Type behuizing *
De type(n) chasis. 1 unit (1U) is 1.75 inch of 4,45 cm).
Desktop
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Design
LED-indicatoren
Yes
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
150 W
AC invoer voltage
The voltage of the AC electricity that is inpitted into the product.
110-240
AC invoer frequentie
50/60
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Mac operating systems e.g. OS X can be used with the device.
Yes
Ondersteunt Windows
Windows vesions wich can be used with the device.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
144 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
257 mm
Hoogte
Hoogte van het product
200 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
8,4 kg
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 35 °C
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
110-240VAC, 50/60 Hz
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
144 x 200 x 257 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000, Windows Server 2003, Windows XP; Mac OS X