Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

LaCie DVD±RW Drive, Design by F.A. Porsche 16x optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
LaCie
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD±RW Drive, Design by F.A. Porsche 16x
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
300987EK
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door LaCie: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9322
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:59:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie
Lange productnaam LaCie DVD±RW Drive, Design by F.A. Porsche 16x optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van LaCie DVD±RW Drive, Design by F.A. Porsche 16x optisch schijfstation

DVD±RW Drive, Design by F.A. Porsche 16x
Meer>>>

LaCie DVD±RW Drive, Design by F.A. Porsche 16x optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor LaCie DVD±RW Drive, Design by F.A. Porsche 16x optisch schijfstation.
De LaCie DVD±RW Drive biedt het gemak van compatibiliteit met dvd+r/rw- en dvd-r/rw-media en geeft u daarmee vrije keuze van de dvd-indeling en de optische media die u voor uw eigen projecten wenst. Met deze multi-format drive met snelle FireWire-interface en dubbellaagse dvd-opnametechnologie kan bijna tweemaal zo veel data worden opgeslagen als voorheen. Met tot 8,5 GB ruimte op een enkelzijdige, dubbellaagse dvd±r-schijf kunt u tot 16 uur VHS-video opslaan, 4 uur zelfgemaakte, hoogwaardige dvd-video of duizenden MP3's.
Voordelen voor de gebruiker:
8x dubbellaags opnametechnologie
Uw eigen video-dvd's van 8,5 GB branden
Multiformaat herschrijfbare dvd-drive
Opnamesoftware voor pc en Mac wordt meegeleverd
Korte samenvatting LaCie DVD±RW Drive, Design by F.A. Porsche 16x optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de LaCie DVD±RW Drive, Design by F.A. Porsche 16x optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
LaCie DVD±RW Drive, Design by F.A. Porsche 16x, FireWire, 2 MB, 48x, 32x, 48x, 140 ms
Lange samenvatting LaCie DVD±RW Drive, Design by F.A. Porsche 16x optisch schijfstation :

LaCie DVD±RW Drive, Design by F.A. Porsche 16x. Interface: FireWire, Drive, omvang buffer: 2 MB. Schrijfsnelheid CD: 48x, Herschrijfsnelheid CD: 32x. Leessnelheid CD: 48x. DVD gemiddelde random access time: 140 ms, Toegangstijd: 130 ms. Gewicht: 1,36 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van LaCie DVD±RW Drive, Design by F.A. Porsche 16x optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Prestatie
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
FireWire
Drive, omvang buffer
2 MB
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
140 ms
Toegangstijd
130 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,36 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Easy CD & DVD Creator, Easy Media Creator (DL recording), DVDMax Player 2.0, Toast 6 Lite
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
160 x 256 x 50 mm
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
Pentium II 350Mhz / Power Mac G4 500Mhz
Opslagcapaciteit DVD
De hoeveelheid data die op de dvd opgeslagen kan worden.
4.7 / 8.5 Gb
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE, 2000, Me, / XP; Mac OS 9.1, 10.2.3, 10.4 Tiger; Double Layer: PC: Windows 2000 or XP / Macintosh: 10.2.3
Totale opslagcapaciteit
0,7 GB
X