Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

LaCie d2 DVD±RW 16x Wit optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
LaCie
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
d2 DVD±RW 16x
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
300983
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door LaCie: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12408
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:57:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie
Lange productnaam LaCie d2 DVD±RW 16x Wit optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van LaCie d2 DVD±RW 16x Wit optisch schijfstation

d2 DVD±RW 16x
Meer>>>

LaCie d2 DVD±RW 16x Wit optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor LaCie d2 DVD±RW 16x Wit optisch schijfstation.
Deze drive combineert vier dvd-indelingen in één apparaat, zodat u niet aan een specifieke indeling bent gebonden. Deze alles-in-een herschrijfbare drive biedt tevens FireWire- en Hi-Speed USB 2.0-poorten voor eenvoudige aansluiting op elke Mac of pc, waardoor het de meest veelzijdige drive op de markt is.Voordelen voor de gebruiker:
Dubbellaagse opnametechnologie
Uitgebreide 8,5GB digitale opslagcapaciteit
Herschrijfbare dvd-drive die meerdere indelingen ondersteunt
Origineel aluminium d2-ontwerp
Korte samenvatting LaCie d2 DVD±RW 16x Wit optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de LaCie d2 DVD±RW 16x Wit optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
LaCie d2 DVD±RW 16x, Wit, 2 MB, 32x, 24x, 40x, 140 ms
Lange samenvatting LaCie d2 DVD±RW 16x Wit optisch schijfstation :

LaCie d2 DVD±RW 16x. Kleur van het product: Wit. Drive, omvang buffer: 2 MB. Schrijfsnelheid CD: 32x, Herschrijfsnelheid CD: 24x. Leessnelheid CD: 40x. DVD gemiddelde random access time: 140 ms, Toegangstijd: 130 ms

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van LaCie d2 DVD±RW 16x Wit optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Kleur van het product *
Wit
Prestatie
Drive, omvang buffer
2 MB
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
DVD schrijfsnelheid
16x
DVD herschrijfsnelheid
4x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
12x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
140 ms
Toegangstijd
Toegangstijd
130 ms
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Easy CD & DVD Creator 6.2, Easy Media Creator 7, DVDMax Player, Toast Lite 6.0** & 5.2.2
Overige specificaties
Ondersteunde mediatypen
CD: CD-ROM, CD-ROM XA, CD-DA, Photo CD, CD-R, CD-RW, CD-Extra, CD-Text; DVD: DVD-ROM, DVD+R, DVD-R (General Use only), DVD+RW, DVD-RW, DVD-Video
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
173 x 268 x 44 mm
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
64 MB
Opslagcapaciteit DVD
De hoeveelheid data die op de dvd opgeslagen kan worden.
4.7 / 8.5 Gb
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 SE, Windows 2000,Windows Me, Windows XP Mac OS 9.1 & 10.1.2
Totale opslagcapaciteit
0,7 GB
Afmetingen (B x D x H)
160 x 43,2 x 269,2 mm (6.3 x 1.7 x 10.6")
Dubbellaagse DVD-schrijfsnelheid
4x
X