Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

LaCie MOBILITY CDRW 24X24X24X/DVDROM 8X/USB2.0 F.A. PORSCHE optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
LaCie
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MOBILITY CDRW 24X24X24X/DVDROM 8X/USB2.0 F.A. PORSCHE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
300707EK
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door LaCie: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11651
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:54:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 Year Limited Warranty
Lange productnaam LaCie MOBILITY CDRW 24X24X24X/DVDROM 8X/USB2.0 F.A. PORSCHE optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van LaCie MOBILITY CDRW 24X24X24X/DVDROM 8X/USB2.0 F.A. PORSCHE optisch schijfstation

LaCie Slim Combo CD/DVD-ROM, Design by F.A. Porsche 24x - USB 2.0
Meer>>>

LaCie MOBILITY CDRW 24X24X24X/DVDROM 8X/USB2.0 F.A. PORSCHE optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor LaCie MOBILITY CDRW 24X24X24X/DVDROM 8X/USB2.0 F.A. PORSCHE optisch schijfstation.
Voordelen voor de gebruiker:
- Cd's branden op maat terwijl u onderweg bent
- Hi-Speed USB-aansluiting
- Slank draagbaar ontwerp
- Dvd-rom voor het bekijken van films op dvd


Deze lichtgewicht cd-rw-drive, die ongeveer een halve kilo weegt, kan overal mee naartoe worden genomen voor het opnemen van cd-tracks, het maken van back-ups van persoonlijke informatie en het opslaan van foto's, alsmede voor het lezen van standaard dvd-rom's en dvd-video's. De LaCie Slim Combo cd-rw-drive, die bij uitstek geschikt is voor het delen van bestanden, kan op eenvoudige wijze worden aangesloten en opnieuw aangesloten op elke willekeurige pc.
Korte samenvatting LaCie MOBILITY CDRW 24X24X24X/DVDROM 8X/USB2.0 F.A. PORSCHE optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de LaCie MOBILITY CDRW 24X24X24X/DVDROM 8X/USB2.0 F.A. PORSCHE optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
LaCie MOBILITY CDRW 24X24X24X/DVDROM 8X/USB2.0 F.A. PORSCHE, USB 2.0, 2 MB, 480 MB/s, 24x, 24x, 24x
Lange samenvatting LaCie MOBILITY CDRW 24X24X24X/DVDROM 8X/USB2.0 F.A. PORSCHE optisch schijfstation :

LaCie MOBILITY CDRW 24X24X24X/DVDROM 8X/USB2.0 F.A. PORSCHE. Interface: USB 2.0, Drive, omvang buffer: 2 MB, Overdrachtssnelheid (piek): 480 MB/s. Schrijfsnelheid CD: 24x, Herschrijfsnelheid CD: 24x. Leessnelheid CD: 24x. Toegangstijd: 110 ms. Gewicht: 335 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van LaCie MOBILITY CDRW 24X24X24X/DVDROM 8X/USB2.0 F.A. PORSCHE optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Prestatie
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0
Drive, omvang buffer
2 MB
Overdrachtssnelheid (piek)
480 MB/s
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
8x
Toegangstijd
Toegangstijd
110 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
335 g
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
PC or Mac with built-in Hi-Speed USB interface Intel Pentium 350MHz-compatible processor and greater, or Power PC G3 and greater; minimum 64MB RAM
Data-opslagformaten
Dit apparaat kan data op de volgende manieren opslaan.
HFS, CD-DA, CD-ROM(XA), CD-Bridge, CD-I, Video-CD, CD-Extra
Schrijfmethoden
List of methods employed for writing to media
track-at-once, multisession, disk-at-once, session-at-once, packet writing (fixed and variable)
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
137 x 162 x 20 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 Second Edition, Windows 2000, Windows Me or Windows XP; Mac OS 9.1 or Mac OS 10.2.1 and greater
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB 2.0
X