Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

KYOCERA 2FJ82020 printer- en scannerkit

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
KYOCERA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2FJ82020
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2FJ82020
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0632983003527
Categorie
Components needed to build a printer.
printer- en scannerkits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door KYOCERA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 39851
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 okt 2017 03:14:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting KYOCERA 2FJ82020 printer- en scannerkit:
Deze korte samenvatting van de KYOCERA 2FJ82020 printer- en scannerkit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
KYOCERA 2FJ82020, Laser, 500000 pagina's, Zwart, Multi kleuren, FS-9120DN, 5 - 35 °C, 8 - 80 procent
Lange samenvatting KYOCERA 2FJ82020 printer- en scannerkit :

KYOCERA 2FJ82020. Printtechnologie: Laser, Paginaopbrengst: 500000 pagina's, Kleur van het product: Zwart, Multi kleuren

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van KYOCERA 2FJ82020 printer- en scannerkit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
500000 pagina's
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart, Multi kleuren
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
FS-9120DN
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 80 procent
Verpakking
Aantal per verpakking
The amount in each pack.
1
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
X