Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

KYOCERA FS1920N Network Laser Printer

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
KYOCERA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FS1920N Network Laser Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
042FP4KL show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door KYOCERA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22326
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 dec 2017 19:20:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar carry-in garantie als standaard. Kyocera biedt een garantie voor de drum en ontwikkeleenheid gedurende 3 jaar of 300.000 afdrukken (waar het eerst sprake van is),mits de printer wordt gebruikt en onderhouden volgens de aanwijzingen.
KYOlife maximaal 3 jaar garantie on-site voor printer en opties.
Lange productnaam KYOCERA FS1920N Network Laser Printer :
De korte redactionele beschrijving van KYOCERA FS1920N Network Laser Printer

FS-1920N NETWORK LASER 28PPM 1200DPI A4 PAR USB ENT PS3
Meer>>>

KYOCERA FS1920N Network Laser Printer:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor KYOCERA FS1920N Network Laser Printer.
Als ideale teamprinter biedt de FS-1920N snelheid, flexibiliteit en indrukwekkende resultaten. Door zijn standaard netwerk interface kunt uw vanaf de eerste dag al die voordelen met uw hele team delen. Met zijn krachtige engine kan een hoge snelheid ontwikkeld worden van 28 pagina's per minuut en kan hij alle geavanceerde printvereisten aan - en dat allemaal tegen de laagste kosten per pagina in zijn klasse. De FS-1920N biedt uitstekende standaard features voor papierverwerking: de multifunctionele lade van 100 vel en de papiercassette van 500 vel. Deze goed gebalanceerde invoer en de standaard uitvoer van 250 vel betekenen dat u erop kunt vertrouwen dat u exact het juiste systeem hebt voor uw behoeften.
ECOSYS Laserprinter
28 A4-pagina's per minuut
Standaard netwerk interface
Standaard 600 vel papiercapaciteit, uit te breiden tot 2100 vel
Duplexfunctionaliteit (optioneel)
Standaard USB- en parallelle interface met hoge snelheid
Laagste kosten per pagina in zijn klasse
Korte samenvatting KYOCERA FS1920N Network Laser Printer:
Deze korte samenvatting van de KYOCERA FS1920N Network Laser Printer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
KYOCERA FS1920N Network Laser Printer
Lange samenvatting KYOCERA FS1920N Network Laser Printer :

KYOCERA FS1920N Network Laser Printer

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van KYOCERA FS1920N Network Laser Printer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X