Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Kodak Printer Dock 4000

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kodak
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Printer Dock 4000
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8677494
Categorie
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kodak: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18802
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:13:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Kodak Printer Dock 4000 :
De korte redactionele beschrijving van Kodak Printer Dock 4000

Printer Dock 4000
Meer>>>

Kodak Printer Dock 4000:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kodak Printer Dock 4000.
The printer dock 4000 gives you real Kodak 4" x 6" (10 cm x 15 cm) borderless photos instantly. Simply dock your EASYSHARE Camera and press print. It also recharges your camera and transfers pictures to your computer.
- Create great-looking, borderless 4" x 6" (10 cm x 15 cm) photos at the touch of a button
- Treasure your prints for a lifetime - XTRALIFE™ Lamination makes them durable and waterproof
- Get back to shooting quickly - the printer dock recharges your KODAK Camera's Battery
- Transfer your pictures from camera to computer at the touch of a button
- Works with all KODAK EASYSHARE CX/DX 3000/4000 Series Cameras
- Use it with or without a PC
- Share your pictures with ease - even view a slide show on your TV
Korte samenvatting Kodak Printer Dock 4000:
Deze korte samenvatting van de Kodak Printer Dock 4000-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kodak Printer Dock 4000
Lange samenvatting Kodak Printer Dock 4000 :

Kodak Printer Dock 4000

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kodak Printer Dock 4000, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.