Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Kodak Ultima Photo Paper for Inkjet Prints (60 sheets) pak fotopapier

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kodak
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ultima Photo Paper for Inkjet Prints (60 sheets)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1385012
Categorie
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kodak: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14906
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 05:16:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Kodak Ultima Photo Paper for Inkjet Prints (60 sheets) pak fotopapier :
De korte redactionele beschrijving van Kodak Ultima Photo Paper for Inkjet Prints (60 sheets) pak fotopapier

Ultima Photo Paper voor inkjetafdrukken
Meer>>>

Kodak Ultima Photo Paper for Inkjet Prints (60 sheets) pak fotopapier:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kodak Ultima Photo Paper for Inkjet Prints (60 sheets) pak fotopapier.
Schitterende kleurenfoto's die meer dan 100 jaar meegaan
Druk uw dierbaarste momenten af op nieuw KODAK Ultima Photo Paper en geniet van de schitterende resultaten en van de geruststellende gedachte dat uw foto's levenslang meegaan.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Ultima Photo Paper met KODAK COLORLAST-technologie aanzienlijk duurzamere afdrukken oplevert.
- De technologie zorgt ervoor dat de kleuren worden vastgehouden, zodat de schitterende levendige foto die u vandaag ziet, ook in de toekomst mooi blijft
- Beschermt foto's tegen de belangrijkste factoren die verkleuring veroorzaken: licht, luchtvervuiling, vocht en warmte
- Foto's blijven mooi, ongeacht hoe u ze bewaart: in een lijstje, in een fotoalbum of thuis op tafel

Aanbevolen gebruik
KODAK Ultima Photo Paper is het KODAK-inkjetfotopapier van de hoogste kwaliteit en met de langste levensduur. Hiermee komen uw gekoesterde foto's het beste tot hun recht in uw album, in een fotolijst of als u ze wilt laten zien aan vrienden en familie.

Universele compatibiliteit
KODAK-papier is zo ontworpen dat u op eenvoudige wijze prachtige foto's kunt maken op elke inkjetprinter. Voor de beste resultaten met de minste moeite, raden we u aan gebruik te maken van onze KODAK EASYSHARE-software. Als u met behulp van uw eigen fotosoftware op KODAK-papier wilt afdrukken, gebruik dan de door ons aanbevolen printerinstellingen.

Afdrukken gaat supereenvoudig
Het afdrukken van scherpere, meer levensechte foto's op KODAK Ultima Photo Paper gaat heel eenvoudig dankzij de KODAK EASYSHARE-software en de functie One Touch to Better Pictures . U hoeft uw printerinstellingen niet aan te passen. Automatische fotokwaliteit – zonder problemen of verspilling van materiaal.
Korte samenvatting Kodak Ultima Photo Paper for Inkjet Prints (60 sheets) pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de Kodak Ultima Photo Paper for Inkjet Prints (60 sheets) pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kodak Ultima Photo Paper for Inkjet Prints (60 sheets), 10 x 15, 270 g
Lange samenvatting Kodak Ultima Photo Paper for Inkjet Prints (60 sheets) pak fotopapier :

Kodak Ultima Photo Paper for Inkjet Prints (60 sheets). Media-afmetingen (1 vel): 10 x 15, Gewicht: 270 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kodak Ultima Photo Paper for Inkjet Prints (60 sheets) pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Dikte printermedia
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
10
Overige specificaties
Media-afmetingen (1 vel)
10 x 15
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
270 g
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
92