Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Kensington Office Supershelf® 21 Plus for 21

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kensington
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Office Supershelf® 21 Plus for 21
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
60036
Categorie
Een comfortabele, ergonomische werkplek is belangrijk. Gebruik daarom een verstelbare monitorarm of -standaard om uw werkplek aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Voor optimaal werkplezier plaatst u de monitor op ongeveer een armlengte afstand en zorgt u ervoor dat de bovenkant van de monitor zich iets boven ooghoogte bevindt.
flat-panel-bureausteunen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kensington: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10824
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:18:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Office Supershelf® 21 Plus is backed by the Kensington 1-Year warranty
Lange productnaam Kensington Office Supershelf® 21 Plus for 21 :
De korte redactionele beschrijving van Kensington Office Supershelf® 21 Plus for 21

Office Supershelf® 21 Plus
Meer>>>

Kensington Office Supershelf® 21 Plus for 21:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kensington Office Supershelf® 21 Plus for 21.
Position your equipment (monitor/printer) at desired height (legs adjust from 2.38" to 5.38"). Rolling storage trays holds accessories & paper. Supports up to 80 lbs.

Features and Benefits

Supports 21" monitor or desktop printers up to 80 lbs.
Rolling storage drawer holds media, accessories & paper
Tray slides out of way under monitor stand
Legs adjust from 2.38"-5.38" off desktop
Korte samenvatting Kensington Office Supershelf® 21 Plus for 21:
Deze korte samenvatting van de Kensington Office Supershelf® 21 Plus for 21-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kensington Office Supershelf® 21 Plus for 21
Lange samenvatting Kensington Office Supershelf® 21 Plus for 21 :

Kensington Office Supershelf® 21 Plus for 21

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kensington Office Supershelf® 21 Plus for 21, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X