Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Kensington GlareMaster® Flat 12 - 15"

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kensington
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
GlareMaster® Flat 12 - 15"
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
55492
Categorie
De weerspiegeling van fel licht in monitoren kan de zichtbaarheid van het beeld sterk verminderen en erg vermoeiend zijn voor uw ogen. Schermfilters kunnen u helpen dit probleem op te lossen en uw beeld weer zichtbaar te maken. Maar helemaal oplossen kunnen ze het nooit; plaats daarom uw monitor bij voorkeur in een hoek van 90 graden met een raam en bevestig eventueel zonneschermen voor de ramen.
schermfilters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kensington: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6194
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 08:44:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Kensington GlareMaster® Flat 12 - 15" :
De korte redactionele beschrijving van Kensington GlareMaster® Flat 12 - 15"

GlareMaster®, Flat 12 - 15"
Meer>>>

Kensington GlareMaster® Flat 12 - 15":
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kensington GlareMaster® Flat 12 - 15".
Optical quality anti-reflective glass reduces glare up to 95%. Improves contrast and sharpens images on the monitor screen.

Features:
- Reduces glass glare by 95% for improved viewing comfort.
- Improves contrast and enhances clarity of text and graphics.
- Easy to install without tools--simply hang.
Korte samenvatting Kensington GlareMaster® Flat 12 - 15":
Deze korte samenvatting van de Kensington GlareMaster® Flat 12 - 15"-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kensington GlareMaster® Flat 12 - 15", 304,8 - 381 mm (12 - 15")
Lange samenvatting Kensington GlareMaster® Flat 12 - 15" :

Kensington GlareMaster® Flat 12 - 15". Geschikt voor schermmaten: 304,8 - 381 mm (12 - 15")

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kensington GlareMaster® Flat 12 - 15", gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X