Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Kaspersky Lab Anti-Virus Business Optimal Win BNL 2FS+25WS 1Y Crg MP

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kaspersky Lab
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Anti-Virus Business Optimal Win BNL 2FS+25WS 1Y Crg MP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
KL2501BKCFW
Categorie
Een computersysteem dat aangesloten is op internet of op een andere manier in aanraking komt met gegevens van buitenaf kan tegenwoordig niet meer zonder virusscanner. De effecten van virussen kunnen variëren van onschuldige grapjes tot het vertragen van uw computer, het wissen of juist zichtbaar maken voor de hele wereld via het internet van al uw gegevens, of het toegang verschaffen aan hackers tot uw computer. Virussen verspreiden zich over het algemeen via programma\'s en e-mails en er worden dagelijks nieuwe virussen geprogrammeerd door kwaadwillende hackers. Vooral Windows systemen zijn extra gevoelig voor virussen vanwege de grote populariteit van dit besturingssysteem en de slechte beveiliging van de oudere versies. Zorg er daarom voor dat u altijd over een virusscanner beschikt met de nieuwste virusdefinities!
antivirus- & beveiligingssoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kaspersky Lab: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8516
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:08:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Kaspersky Lab Anti-Virus Business Optimal Win BNL 2FS+25WS 1Y Crg MP :
De korte redactionele beschrijving van Kaspersky Lab Anti-Virus Business Optimal Win BNL 2FS+25WS 1Y Crg MP

Anti-Virus Business Optimal voor Windows FileServer beveiligt de bestandsservers in uw netwerkomgeving.
Meer>>>

Kaspersky Lab Anti-Virus Business Optimal Win BNL 2FS+25WS 1Y Crg MP:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kaspersky Lab Anti-Virus Business Optimal Win BNL 2FS+25WS 1Y Crg MP.
Kaspersky Anti-Virus voor Windows File Servers
Efficiënte bescherming voor servers is de sleutel tot een volledige informatie veiligheidsoplossing voor bedrijfsnetwerken. Kaspersky Anti-Virus Business Optimal for Windows FileServer beveiligt de bestandsservers in uw netwerkomgeving.

Two-tier bescherming
Dit product biedt two-tier data bescherming: een anti-virus monitor die alle geopende, nieuw gemaakte en gewijzigde bestanden in real-time scant, en een anti-virus scanner die data opslaglocaties scant. De scanner kan zowel op commando als automatisch, volgens een vastgesteld schema, worden geactiveerd.

Geoptimaliseerde bescherming
De iChecker technologie van Kaspersky Lab verzekert superieure prestaties, terwijl niet alle bestanden hoeven te worden gescand op de aanwezigheid van virussen. Het scannen is beperkt tot de bestanden die gewijzigd zijn sinds de vorige scan. Het totaal aan gescande en niet-geïnfecteerde bestanden wordt opgeslagen in een speciale database, en het scannen wordt alleen uitgevoerd wanneer informatie van een vorige scan niet kan worden gevonden. Op deze manier blijven de prestaties en toegang van uw servers gewaarborgd.

Bescherming tegen schadelijke code
Virussen en spyware kunnen worden gevonden in ruim 1200 verschillende archief en compressie bestandsformaten. Daarbij kunnen virussen in onder andere ZIP, CAB, RAR, ARJ, LHA en GZIP bestanden effectief worden behandeld. Daarnaast beschermt de ScriptChecker module beschermt tegen scriptvirussen. Geïnfecteerde en verdachte bestanden worden in quarantaine geplaatst in afwachting van verdere analyse.

Centraal beheer met de Kaspersky Administration Kit
De Kaspersky Administration Kit vormt de centrale spil voor het beheer van de Kaspersky Anti-Virus software op uw werkstations. Of u nu het beheer voert over 1 of 10 servers, het beheer van het beschermingsbeleid wordt met 1 druk op de knop een heel stuk eenvoudiger. De Kaspersky Administration Kit is gratis te gebruiken bij iedere licentieomvang en wordt geleverd inclusief een SQL engine (MSDE). Daarmee is er dus geen noodzaak voor een uitgebreide server omgeving, maar kan iedere server of desktop PC ingezet worden voor het gecentraliseerde beheer.
Korte samenvatting Kaspersky Lab Anti-Virus Business Optimal Win BNL 2FS+25WS 1Y Crg MP:
Deze korte samenvatting van de Kaspersky Lab Anti-Virus Business Optimal Win BNL 2FS+25WS 1Y Crg MP-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kaspersky Lab Anti-Virus Business Optimal Win BNL 2FS+25WS 1Y Crg MP, 25
Lange samenvatting Kaspersky Lab Anti-Virus Business Optimal Win BNL 2FS+25WS 1Y Crg MP :

Kaspersky Lab Anti-Virus Business Optimal Win BNL 2FS+25WS 1Y Crg MP. Aantal licenties: 25. Minimaal benodigde schijfruimte: 72 MB, Minimale RAM: 64 MB. Softwaretype: Doos

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kaspersky Lab Anti-Virus Business Optimal Win BNL 2FS+25WS 1Y Crg MP, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Softwaretype *
The category of software.
Doos
Aantal licenties *
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
25
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte *
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
72 MB
Minimale systeemeisen
Minimale RAM *
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
64 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Intel Pentium II 300 MHz
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows NT 4.0, Server(2000, 2003)
X