Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0, NL DVD 1gebruiker(s) Nederlands

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kaspersky Lab
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Upgrade to Internet Security 6.0, NL DVD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
KL1821NLUPDVD
Categorie
Een computersysteem dat aangesloten is op internet of op een andere manier in aanraking komt met gegevens van buitenaf kan tegenwoordig niet meer zonder virusscanner. De effecten van virussen kunnen variëren van onschuldige grapjes tot het vertragen van uw computer, het wissen of juist zichtbaar maken voor de hele wereld via het internet van al uw gegevens, of het toegang verschaffen aan hackers tot uw computer. Virussen verspreiden zich over het algemeen via programma\'s en e-mails en er worden dagelijks nieuwe virussen geprogrammeerd door kwaadwillende hackers. Vooral Windows systemen zijn extra gevoelig voor virussen vanwege de grote populariteit van dit besturingssysteem en de slechte beveiliging van de oudere versies. Zorg er daarom voor dat u altijd over een virusscanner beschikt met de nieuwste virusdefinities!
antivirus- & beveiligingssoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kaspersky Lab: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10648
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:23:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0, NL DVD 1gebruiker(s) Nederlands :
De korte redactionele beschrijving van Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0, NL DVD 1gebruiker(s) Nederlands

Upgrade to Internet Security 6.0, NL, DVD
Meer>>>

Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0, NL DVD 1gebruiker(s) Nederlands:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0, NL DVD 1gebruiker(s) Nederlands.
Hackers, spyware, phishing, virussen en spam: op internet loert gevaar. Kaspersky Internet Security 6.0 geeft u groen licht om veilig op internet te surfen. Uw pc voelde nog nooit zo veilig!

Kaspersky Internet Security is een volledig geïntegreerde oplossing die uw computer beschermt tegen alle mogelijke gevaren van het internet zoals virussen, hacker aanvallen, spam en spyware.


Bescherm 2 PC’s voor de prijs van 1:Dit product bevat een activatiecode voor twee PC’s

- Bescherming tegen internetwormen, trojans, virussen en spyware
- Bescherming tegen hackers en spam
- Proactieve bescherming tegen nieuwe/onbekende virussen
- Eenvoudig te gebruiken, zelfs voor onervaren PC gebruikers
- Controleert alle inkomende en uitgaande e-mail
- Uitzonderlijke detectiesnelheid
- Snelle respons bij virusuitbraken: elk uur gratis automatische updates
- Inclusief 1 jaar gratis updates van de anti-virus database en versie upgrades van de software

Producteigenschappen

Bescherming tegen virussen, internetwormen, trojans en spyware

- E-mail bescherming. Het programma controleert alle emailverkeer op virussen volgens het protocol waarmee ze overgedragen worden (POP3, IMAP en NNTP voor inkomende mail en SMTP voor uitgaande mail). We bieden plug-ins en behandeling van virussen in e-mail archieven voor populaire programma’s zoals Microsoft Outlook en Microsoft Outlook Express.
- Scannen van internetverkeer. Het programma controleert alle HTTP internetverkeer op virussen in real time. Dit betekent dat geïnfecteerde objecten worden geweerd voordat deze op de harddisk van de computer opgeslagen worden.
- Bescherming van bestandensystemen. Alle bestanden, catalogi en schijven kunnen op virussen gecontroleerd worden. Bovendien is het mogelijk kritieke onderdelen van het besturingsysteem en objecten die geopend worden bij het opstarten van Microsoft Windows te selecteren voor een scan. Dit bespaart tijd aangezien de aandacht alleen op onderdelen en objecten wordt gericht die het grootste risico lopen.
- Proactieve bescherming. Het programma controleert continu de programma-activiteiten en alle processen die opgestart worden in het geheugen van de computer. Het waarschuwt de gebruiker over gevaarlijke objecten, verdachte en onzichtbare processen (rootkits), voorkomt schadelijke veranderingen in het bestandensysteem en registreert en herstelt het systeem na een schadelijke activiteit.

Bescherming tegen spyware en phishing

- Beschermt vertrouwelijke informatie. Het programma voorkomt dat uw vertrouwelijke informatie (zoals wachtwoorden, bankrekeningnummers en gegevens over credit cards) vrij kan komen. Het spoort phishing berichten op en waarschuwt u over verwijzingen naar phishing sites die de gebruiker overhalen vertrouwelijke informatie (aanmeldcodes en gegevens voor online banking) vrij te geven.
- Probleemloos en veilig surfen op het Internet. Het programma voorkomt dat gevaarlijke processen vanaf het Internet opgestart worden en blokkeert pop-up vensters en advertentiebanners die niet alleen storend zijn maar ook schadelijke programma’s op uw computer kunnen overbrengen.
- Blokkeert automatische in-bel programma’s. Het programma herkent en blokkeert programma’s die zonder uw toestemming proberen via uw modem een internetverbinding te leggen met websites waarvoor betaald moet worden.

Beveiliging tegen hackers

- Blokkeert netwerkaanvallen. Het programma kan pogingen tot het scannen van open poorten op uw computer opsporen. Dit is vaak een voorteken van een netwerkaanval. Ook kan het veel voorkomende soorten hacker aanvallen afweren door verdere communicatie met de aanvallende computer te blokkeren. Alle netwerkactiviteiten worden continu gecontroleerd om u informatie te bieden over alle gemaakte netwerkverbindingen.
- Volledige controle over alle netwerkactiviteiten. Het programma controleert alle interacties van programma’s met de verschillende netwerkbronnen. Deze zijn vastgelegd in vast omschreven programmaregels. Ook traceert het alle inkomende en uitgaande datapakketten.
- Veilig werken op alle netwerken. Wanneer een computer een verbinding maakt met een netwerk kan de gebruiker het type netwerk specificeren. Hiermee past de firewall zich automatisch aan op de regels die toegepast moeten worden voor dat specifieke type netwerk.
- Onzichtbare modus voor online werk. Deze modus voorkomt dat uw computer zichtbaar is voor andere computers op het Internet. Zodra u deze modus heeft ingeschakeld stoppen alle netwerkactiviteiten, behalve die in de door u gespecificeerde regels.

Bescherming tegen spam

- Geïntegreerde methoden voor het opsporen van spam. Om het hoogste niveau van spam-opsporing te garanderen, wordt er een combinatie van verschillende methodes gebruikt. Deze methoden zijn zwarte lijsten en witte lijsten met e-mail adressen (inclusief de URL’s van phishing sites), lijsten met zinnen in het bericht en een analyse van het bericht met behulp van zelflerende algoritmes. Ons programma zoekt ook naar spam in de vorm van grafische beelden.
- ndersteuning voor algemene e-mailprogramma’s. Een uitbreidingsmodule, speciaal ontwikkeld voor Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express en The Bat! maakt het u mogelijk om procesregels op te stellen voor berichten volgens hun post-analyse status.
- Voorbereidende analyse van berichten. Om tijd en netwerkverkeer te beperken, voert de Mail Manager voorbereidende analyses uit van de opschriften van alle inkomende e-mails voordat ze van de e-mailserver op uw computer worden gedownload. Hiermee wordt ook de kans op spam en virussen verkleind.
Korte samenvatting Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0, NL DVD 1gebruiker(s) Nederlands:
Deze korte samenvatting van de Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0, NL DVD 1gebruiker(s) Nederlands-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0, NL DVD, 1
Lange samenvatting Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0, NL DVD 1gebruiker(s) Nederlands :

Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0, NL DVD. Aantal licenties: 1. Minimaal benodigde schijfruimte: 50 MB, Minimale RAM: 128 MB. Softwaretype: opwaarderen

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0, NL DVD 1gebruiker(s) Nederlands, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Softwaretype *
The category of software.
opwaarderen
Aantal licenties *
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
1
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte *
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
50 MB
Minimale RAM *
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Intel Pentium 300 MHz
Kenmerken
Media type
The type of media e.g. DVD, Blu-ray.
DVD
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Taalversie
The version of the language used in software etc. for example English (ENG).
Nederlands
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 98 (SE) / NT Workstation 4.0 Microsoft Windows 2000 Professional Microsoft Windows ME Microsoft Windows XP Home Edition / XP Professional x64 Edition
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0, NL Box 1gebruiker(s) Nederlands Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0, NL Box 1gebruiker(s) Nederlands
(show image)
KL1821NLUPBOX Upgrade to Internet Security 6.0, NL Box  — 
Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0 1gebruiker(s) Frans Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0 1gebruiker(s) Frans
(show image)
KL1821FRUPBOX Upgrade to Internet Security 6.0  — 
Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0 1gebruiker(s) Frans Kaspersky Lab Upgrade to Internet Security 6.0 1gebruiker(s) Frans
(show image)
KL1821FRUPDVD Upgrade to Internet Security 6.0  — 
X