Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Kaspersky Lab Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal 1gebruiker(s) Frans

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kaspersky Lab
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
KL1121FRUPDVD
Categorie
Een computersysteem dat aangesloten is op internet of op een andere manier in aanraking komt met gegevens van buitenaf kan tegenwoordig niet meer zonder virusscanner. De effecten van virussen kunnen variëren van onschuldige grapjes tot het vertragen van uw computer, het wissen of juist zichtbaar maken voor de hele wereld via het internet van al uw gegevens, of het toegang verschaffen aan hackers tot uw computer. Virussen verspreiden zich over het algemeen via programma\'s en e-mails en er worden dagelijks nieuwe virussen geprogrammeerd door kwaadwillende hackers. Vooral Windows systemen zijn extra gevoelig voor virussen vanwege de grote populariteit van dit besturingssysteem en de slechte beveiliging van de oudere versies. Zorg er daarom voor dat u altijd over een virusscanner beschikt met de nieuwste virusdefinities!
antivirus- & beveiligingssoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kaspersky Lab: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9308
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 18:28:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Kaspersky Lab Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal 1gebruiker(s) Frans :
De korte redactionele beschrijving van Kaspersky Lab Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal 1gebruiker(s) Frans

Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal, FR, DVD
Meer>>>

Kaspersky Lab Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal 1gebruiker(s) Frans:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kaspersky Lab Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal 1gebruiker(s) Frans.
Gebruiksvriendelijke antivirus bescherming voor uw PC. Het product beschermt uw PC tegen spyware, virussen en trojans. Kaspersky Anti-Virus 6.0 geeft u groen licht om veilig op internet te surfen!
Kaspersky® Anti-Virus 6.0 combineert traditionele antivirus beschermingsmethodes met de nieuwste proactieve technologieën. Het biedt een solide en betrouwbare bescherming tegen virussen, spyware, trojans, internetwormen, rootkits en overige malware.

Bescherming tegen virussen, internetwormen, trojans en spyware

- E-mail bescherming. Het programma controleert alle emailverkeer op virussen volgens het protocol waarmee het overgedragen wordt (POP3, IMAP en NNTP voor inkomende mail en SMTP voor uitgaande mail). We bieden plug-ins en behandeling van virussen in e-mail archieven voor populaire programma’s zoals Microsoft Outlook en Microsoft Outlook Express.
- Controle van internetverkeer. Het programma controleert alle HTTP internetverkeer op virussen in real time. Dit betekent dat geïnfecteerde objecten worden geweerd voordat deze op de harddisk van de computer opgeslagen worden.
- Bescherming van bestandssystemen. Alle bestanden, catalogi en schijven kunnen op de aanwezigheid virussen gecontroleerd worden. Bovendien is het mogelijk kritieke onderdelen van het besturingsysteem en objecten die geopend worden bij het opstarten van Microsoft Windows te selecteren voor een controle. Dit bespaart tijd aangezien de aandacht alleen op onderdelen en objecten wordt gericht die het grootste risico lopen.

Proactieve bescherming

- Controle over veranderingen in het bestandensysteem. Met Kaspersky Anti-Virus is het mogelijke een lijst samen te stellen van programma’s waarvan de structuur gecontroleerd zal worden. Dit helpt voorkomen dat schadelijke programma’s de integriteit van een programma teniet doen.
- Controleert processen in het geheugen. Kaspersky Anti-Virus controleert de activiteiten van programma’s en processen die in het geheugen van uw computer actief zijn. Het waarschuwt de gebruiker over alle gevaarlijke, verdachte of onzichtbare (rootkits) processen en over ongeautoriseerde veranderingen in uw systeem.
- Controleert veranderingen in het systeemregister. Kaspersky Anti-Virus controleert de status van het besturingssysteem en het register en waarschuwt de gebruiker over mogelijke verdachte objecten of pogingen tot het creëren van onzichtbare sleutels in het register.
- Blokkeert gevaarlijke macro’s. Proactieve bescherming geeft controle over de besturing van macro’s met Visual Basic toepassingen in Microsoft Office documenten en voorkomt daarmee het uitvoeren van gevaarlijke macro commando’s.
- Systeemherstel. Kaspersky Anti-Virus bevat een unieke technologie voor het herstellen van het systeem na schadelijke activiteiten van spyware. Het houdt alle veranderingen bij in het register en het bestandssysteem van de computer en herstelt hen tot het origineel zodra de gebruiker hiervoor zijn toestemming geeft.

Snelle uitvoering

- Technologie voor het versnellen van de antivirus scan. Kaspersky Anti-Virus kan zo ingesteld worden dat alleen nieuwe en gewijzigde bestanden gecontroleerd worden waardoor de controle sneller verloopt. Een antivirus controle kan gepauzeerd worden wanneer de gebruiker veel vermogen van de computer nodig heeft.
- Gereduceerde omvang van updates. De omvang van de update die wordt gedownload op de computer van de gebruiker is in Kaspersky Anti-Virus 6.0 is zeer klein (enkele tientallen kilobytes) waardoor nieuwe antivirus definities snel op uw computer staan.
Korte samenvatting Kaspersky Lab Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal 1gebruiker(s) Frans:
Deze korte samenvatting van de Kaspersky Lab Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal 1gebruiker(s) Frans-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kaspersky Lab Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal, 1
Lange samenvatting Kaspersky Lab Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal 1gebruiker(s) Frans :

Kaspersky Lab Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal. Aantal licenties: 1. Minimaal benodigde schijfruimte: 50 MB, Minimale RAM: 128 MB. Softwaretype: opwaarderen

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kaspersky Lab Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal 1gebruiker(s) Frans, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Softwaretype *
The category of software.
opwaarderen
Aantal licenties *
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
1
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte *
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
50 MB
Minimale RAM *
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Intel Pentium 300 MHz
Kenmerken
Media type
The type of media e.g. DVD, Blu-ray.
DVD
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Taalversie
The version of the language used in software etc. for example English (ENG).
Frans
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 98 (SE) / NT Workstation 4.0 Microsoft Windows 2000 Professional Microsoft Windows ME Microsoft Windows XP Home Edition
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Kaspersky Lab Upgrade to Anti-Virus 6.0 Personal, NL 1gebruiker(s) Nederlands Kaspersky Lab Upgrade to Anti-Virus 6.0 Personal, NL 1gebruiker(s) Nederlands
(show image)
KL1121NLUPBOX Upgrade to Anti-Virus 6.0 Personal, NL  — 
Kaspersky Lab Upgrade to Anti-Virus 6.0 Personal, NL DVD 1gebruiker(s) Nederlands Kaspersky Lab Upgrade to Anti-Virus 6.0 Personal, NL DVD 1gebruiker(s) Nederlands
(show image)
KL1121NLUPDVD Upgrade to Anti-Virus 6.0 Personal, NL DVD  — 
Kaspersky Lab Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal 1gebruiker(s) Nederlands Kaspersky Lab Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal 1gebruiker(s) Nederlands
(show image)
KL1121FRUPBOX Upgrade to Kaspersky Anti-Virus 6.0 Personal  — 
X