Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Kaspersky Lab Kaspersky Corporate Suite

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kaspersky Lab
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kaspersky Corporate Suite
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9500
Categorie
Een computersysteem dat aangesloten is op internet of op een andere manier in aanraking komt met gegevens van buitenaf kan tegenwoordig niet meer zonder virusscanner. De effecten van virussen kunnen variëren van onschuldige grapjes tot het vertragen van uw computer, het wissen of juist zichtbaar maken voor de hele wereld via het internet van al uw gegevens, of het toegang verschaffen aan hackers tot uw computer. Virussen verspreiden zich over het algemeen via programma\'s en e-mails en er worden dagelijks nieuwe virussen geprogrammeerd door kwaadwillende hackers. Vooral Windows systemen zijn extra gevoelig voor virussen vanwege de grote populariteit van dit besturingssysteem en de slechte beveiliging van de oudere versies. Zorg er daarom voor dat u altijd over een virusscanner beschikt met de nieuwste virusdefinities!
antivirus- & beveiligingssoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kaspersky Lab: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22072
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:04:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Kaspersky Lab Benelux Awards 2005 (0,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam Kaspersky Lab Kaspersky Corporate Suite :
De korte redactionele beschrijving van Kaspersky Lab Kaspersky Corporate Suite

Kaspersky Corporate Suite
Meer>>>

Kaspersky Lab Kaspersky Corporate Suite:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kaspersky Lab Kaspersky Corporate Suite.
- Voor Windows Workstations Voor MS Exchange Server.
- Voor Linux Workstations Voor Lotus Notes/Domino.
- Voor Windows File Servers Voor Unix Mail Servers.
- Voor Novell NetWare Voor MS ISA Server.
- Voor Unix File Servers Administration Kit.
- Voor Samba Server.

Over de Kaspersky Corporate Suite
Kaspersky Security Corporate Suite is uitdrukkelijk ontworpen om informatie systemen van ondernemingen te beschermen: flexibele configuratie opties garanderen data-integriteit in zelfs de meest complexe netwerk omgevingen.

De Corporate Suite is ontwikkeld voor een multi-platform omgeving. De schaalbare componenten staan garant voor toename van productiviteit. Centrale systeembeheer programma's, een veelzijdig bruikbaar licentie systeem dat op ondernemingen is gericht en waardevolle toevoegingen zoals ondersteuning voor cluster technologie en een uitgebreide verzameling van applicaties garanderen een effectieve bescherming tegen virussen die op maat te snijden is.

Service
Kaspersky Labs ondersteunt zijn informatie beveiligingsproducten met een scala aan toegevoegde diensten:

Advies – we onderzoeken uw bedrijfsnetwerk om kwetsbare plekken te identificeren; we evalueren de reeds aanwezige beveiligingssystemen; we ontwikkelen voorstellen voor maatwerk oplossingen, waarbij we producten van andere bedrijven gebruiken, indien nodig.

Uitrollen – we installeren en testen Kaspersky Labs producten in alle omgevingen, inclusief netwerken waarin verschillende besturingssystemen gecombineerd zijn.

Uitbesteding van onderhoud – Specialisten van Kaspersky Labs zullen regelmatig anti-virus protectie systemen ter plekke controleren om potentiële problemen te voorkomen.
Korte samenvatting Kaspersky Lab Kaspersky Corporate Suite:
Deze korte samenvatting van de Kaspersky Lab Kaspersky Corporate Suite-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kaspersky Lab Kaspersky Corporate Suite, Doos, CD, PC
Lange samenvatting Kaspersky Lab Kaspersky Corporate Suite :

Kaspersky Lab Kaspersky Corporate Suite. Softwaretype: Doos

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kaspersky Lab Kaspersky Corporate Suite, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Softwaretype *
The category of software.
Doos
Kenmerken
Media type
The type of media e.g. DVD, Blu-ray.
CD
Kenmerken
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
X