Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, NL-BOX 1gebruiker(s) Nederlands

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kaspersky Lab
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kaspersky Personal Security Suite, NL-BOX
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
4053
Categorie
Een computersysteem dat aangesloten is op internet of op een andere manier in aanraking komt met gegevens van buitenaf kan tegenwoordig niet meer zonder virusscanner. De effecten van virussen kunnen variëren van onschuldige grapjes tot het vertragen van uw computer, het wissen of juist zichtbaar maken voor de hele wereld via het internet van al uw gegevens, of het toegang verschaffen aan hackers tot uw computer. Virussen verspreiden zich over het algemeen via programma\'s en e-mails en er worden dagelijks nieuwe virussen geprogrammeerd door kwaadwillende hackers. Vooral Windows systemen zijn extra gevoelig voor virussen vanwege de grote populariteit van dit besturingssysteem en de slechte beveiliging van de oudere versies. Zorg er daarom voor dat u altijd over een virusscanner beschikt met de nieuwste virusdefinities!
antivirus- & beveiligingssoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kaspersky Lab: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13179
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:12:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, NL-BOX 1gebruiker(s) Nederlands :
De korte redactionele beschrijving van Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, NL-BOX 1gebruiker(s) Nederlands

Kaspersky Personal Security Suite, NL-BOX
Meer>>>

Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, NL-BOX 1gebruiker(s) Nederlands:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, NL-BOX 1gebruiker(s) Nederlands.
Complete beveiliging voor uw PC
Kaspersky Lab heeft in haar Personal Security Suite de beste beveiligingsmodules gebundeld: de nummer 1 antivirus en spyware protectie van Kaspersky Personal, de Personal firewall Anti-Hacker en de trefzekere Anti-Spam plug in voor outlook en outlook express. Diegene die een optimale beveiliging zonder concessies wenst kan niet zonder de Personal
Security Suite.

- Bescherming tegen internetwormen, trojans, virussen, hackers, spam en spyware.
- Scant alle inkomende en uitgaande email.
- Uitzonderlijke detectiesnelheid en snelle respons bij nieuwe virusuitbraken.
- Gemakkelijke installatie en eenvoudig in gebruik.

Met de Kaspersky Personal Security Suite is het mogelijk om op het internet veilig en vertrouwd te surfen en te mailen Ook kan de computer zonder problemen toevertrouwd worden aan andere gebruikers met de wetenschap dat uw gegevens te allen tijde bewaakt worden door Kaspersky Personal Security Suite.

Beveiliging tegen virussen en spyware
De antivirus scan technologie in deze Security Suite biedt de hoogste beveiliging en heeft al 3 achtereenvolgende jaren prijzen ontvangen in testen van de Nederlandse Consumentenbond. Het Kaspersky Anti-Virus component biedt gedegen protectie tegen spyware, virussen, adware en andere malware en is gemakkelijk te installeren en in gebruik. Het antivirus gedeelte scant alle inkomende en uitgaande e-mail verkeer en databases. Speciaal ontwikkelde scantechnieken kunnen meer dan 900 compressed en archief formaten scannen op virussen en spyware. Disinfectie is mogelijk bij ZIP, ARJ, CAB and RAR format bestanden.

Beveiliging tegen hackers en indringers
Kaspersky Personal Security Suite blokkeert al uw persoonlijke gegevens en data af van indringers en hackers. Het programma is uiterst gebruiksvriendelijk. Datalekken en ongewenste of ongeoorloofde programma-executies zijn nu onmogelijk zonder uw uitdrukkelijke toestemming . De Anti-Hacker technologie controleert constant op pogingen vanaf het internet die een aanval doen op uw PC. Met de anti-hacker technologie is het mogelijk om anoniem te surfen zodat u aan het oog van eventuele hackers onzichtbaar bent.

Beveiliging tegen spam
De Anti-Spam oplossing van Kaspersky Lab die opgenomen zit in de Personal Security Suite maakt gebruik van dezelfde databases en technologieën als die wij leveren aan grote internet providers. Middels een vijftal lagen spam-preventie techniek met linguistic analyse tools kunnen alle inkomende emails bekeken worden. Er bestaat de mogelijkheid om een "blacklist of whitelist" op te bouwen. Uw data gaat dan niet meer de inbox in maar wordt in een aparte spam folder opgeslagen. U blijft dus de controle houden over uw email en blacklist emails.

Frequente updates
Kaspersky Labs reageert snel op nieuwe virussen, spyware en ongewenste mails waaronder spam. Kaspersky biedt daarom ieder uur een update aan. Middels een volledig automatisch proces kan de Personal Security Suite zichzelf gratis updaten gedurende de gehele licentieperiode. U bent dus verzekerd van de laatste updates tegen de nieuwste virussen, spyware en spam.
Korte samenvatting Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, NL-BOX 1gebruiker(s) Nederlands:
Deze korte samenvatting van de Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, NL-BOX 1gebruiker(s) Nederlands-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, NL-BOX, 1
Lange samenvatting Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, NL-BOX 1gebruiker(s) Nederlands :

Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, NL-BOX. Aantal licenties: 1. Minimaal benodigde schijfruimte: 100 MB, Minimale RAM: 64 MB. Softwaretype: Doos

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, NL-BOX 1gebruiker(s) Nederlands, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Softwaretype *
Doos
Aantal licenties *
1
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte *
100 MB
Minimale RAM *
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
64 MB
Minimale systeemeisen
Internet Explorer 5.0 Microsoft Outlook 2000
Kenmerken
Media type
CD
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Taalversie
Nederlands
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/Me/2000/XP
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, UK-BOX 1gebruiker(s) Engels Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, UK-BOX 1gebruiker(s) Engels
(show image)
4052 Kaspersky Personal Security Suite, UK-BOX  — 
Kaspersky Lab Anti-Virus 2010 Kaspersky Lab Anti-Virus 2010
(show image)
TC005013KANT013 Anti-Virus 2010  — 
X