Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Kaspersky Lab Antivirus Protection for Pocket PC 1gebruiker(s) Engels

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kaspersky Lab
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Antivirus Protection for Pocket PC
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
4049
Categorie
Een computersysteem dat aangesloten is op internet of op een andere manier in aanraking komt met gegevens van buitenaf kan tegenwoordig niet meer zonder virusscanner. De effecten van virussen kunnen variëren van onschuldige grapjes tot het vertragen van uw computer, het wissen of juist zichtbaar maken voor de hele wereld via het internet van al uw gegevens, of het toegang verschaffen aan hackers tot uw computer. Virussen verspreiden zich over het algemeen via programma\'s en e-mails en er worden dagelijks nieuwe virussen geprogrammeerd door kwaadwillende hackers. Vooral Windows systemen zijn extra gevoelig voor virussen vanwege de grote populariteit van dit besturingssysteem en de slechte beveiliging van de oudere versies. Zorg er daarom voor dat u altijd over een virusscanner beschikt met de nieuwste virusdefinities!
antivirus- & beveiligingssoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kaspersky Lab: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9638
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:14:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Kaspersky Lab Antivirus Protection for Pocket PC 1gebruiker(s) Engels :
De korte redactionele beschrijving van Kaspersky Lab Antivirus Protection for Pocket PC 1gebruiker(s) Engels

Antivirus Protection for Pocket PC
Meer>>>

Kaspersky Lab Antivirus Protection for Pocket PC 1gebruiker(s) Engels:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kaspersky Lab Antivirus Protection for Pocket PC 1gebruiker(s) Engels.
Dubbele bescherming voor Windows CE
Antivirus bescherming voor Windows CE beveiligt alle data opslag locaties, inclusief geheugenkaarten. De Datasafe module biedt de mogelijkheid om uw bestanden te beveiligen met een wachtwoord. Data in deze bestanden word versleuteld (encrypted) om toegang voor onbevoegden onmogelijk te maken.

Houd uw Palm virusvrij
Het programma houdt alle informatiestromen op uw apparaat in de gaten om virus-infectie te voorkomen. Op verzoek kunt u uw opgeslagen data, geheugen en uitbreidingskaarten op virussen controleren. Verder beschermd de applicatie informatie die overgedragen word via HotSync en Beam. De Datasafe module bied de mogelijkheid om uw bestanden te beveiligen met een wachtwoord. Data in deze bestanden word versleuteld (encrypted) om toegang voor onbevoegden onmogelijk te maken.

Anti-Virus bescherming voor Microsoft Smartphone
Antivirus bescherming voor Smartphone OS 2002 of 2003 beveiligt alle data opslag locaties, inclusief geheugenkaarten. Op verzoek kunt u uw opgeslagen data, geheugen en uitbreidingskaarten op virussen controleren. De Datasafe module biedt de mogelijkheid om uw bestanden te beveiligen met een wachtwoord. Data in deze bestanden word versleuteld (encrypted) om toegang voor onbevoegden onmogelijk te maken.

Actuele Bescherming
Antivirus databases kunnen automatisch van Internet geladen worden om de bescherming van uw apparaat actueel te houden.
Korte samenvatting Kaspersky Lab Antivirus Protection for Pocket PC 1gebruiker(s) Engels:
Deze korte samenvatting van de Kaspersky Lab Antivirus Protection for Pocket PC 1gebruiker(s) Engels-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kaspersky Lab Antivirus Protection for Pocket PC, 1
Lange samenvatting Kaspersky Lab Antivirus Protection for Pocket PC 1gebruiker(s) Engels :

Kaspersky Lab Antivirus Protection for Pocket PC. Aantal licenties: 1, Softwaretype: Doos

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kaspersky Lab Antivirus Protection for Pocket PC 1gebruiker(s) Engels, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Softwaretype *
The category of software.
Doos
Aantal licenties *
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
1
Kenmerken
Media type
The type of media e.g. DVD, Blu-ray.
CD
Taalversie
The version of the language used in software etc. for example English (ENG).
Engels
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Smartphone 2002 Microsoft Smartphone 2003 Windows 98/ME/NT4/2000/XP Palm OS 3.x, 4.x, 5
X