Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Kaspersky Lab Kaspersky Anti-Hacker BOX, NL

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kaspersky Lab
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kaspersky Anti-Hacker BOX, NL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
4043
Categorie
Firewall software is a network security system that controls the incoming and outgoing network traffic by analyzing the data packets and determining whether they should be allowed through or not, based on applied rule set.
firewall software
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kaspersky Lab: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8022
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:21:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Kaspersky Lab Awards 2005 (0,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam Kaspersky Lab Kaspersky Anti-Hacker BOX, NL :
De korte redactionele beschrijving van Kaspersky Lab Kaspersky Anti-Hacker BOX, NL

Kaspersky Anti-Hacker
Meer>>>

Kaspersky Lab Kaspersky Anti-Hacker BOX, NL:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kaspersky Lab Kaspersky Anti-Hacker BOX, NL.
Computers moeten beveiligd worden tegen hacker-aanvallen waarbij informatie wordt gestolen, virussen worden geïntroduceerd en de computer in een zombie verandert voor het versturen van spam. Dit alles kan plaatsvinden zonder dat u het weet.

Zeg nee tegen hackers
Kaspersky Anti-Hacker, de personal firewall die door Kaspersky is ontwikkeld, biedt u een betrouwbare beveiliging tegen al deze dreigingen. Het product kent een flexibele configuratie en een vijftal beveiligingsniveaus ter bevordering van het bedieningsgemak.

Effectieve beveiliging
Kaspersky Anti-Hacker blokkeert de meest gangbare hacker aanvallen door het constant filteren van al het in- en uitgaande netwerkverkeer. Het programma detecteert de meeste DoS aanvallen als ook Ping of Death aanvallen, Land, Helkern, Lovesan en SMBDie. Aanvullend hierop detecteert Kaspersky Anti-Hacker ook pogingen tot het uitvoeren van een poortscan die vaak vooraf gaan aan een grote aanval. Wanneer een aanval plaatsvindt wordt direct een melding aan de gebruiker getoond zodat deze hiervan op de hoogte is.

Traceren netwerkactiviteit
Kaspersky Anti-Hacker bevat vooraf ingestelde beveiligingsregels voor de meest gebruikte mail programma's, web-browsers en Instant Messaging programma's (zoals ICQ). U kunt een set van beveiligingsregels voor Internet applicaties samenstellen en de activiteiten van netwerk programma's instellen op basis van categorieën van programma's of specifiek op basis van een bepaalde actie van een bepaald programma.

Pakket filtratie
Kaspersky Anti-Hacker controleert alle gegevenspakketten en voorkomt hiermee dat belangrijke informatie uw computer verlaat zonder dat u het weet. Het programma analyseert alle aspecten van de gegevensoverdracht; headings, het protocol en de poorten die worden gebruikt, de IP-adressen enzovoort. Pakketten worden gefilterd op basis van de regels die door de gebruiker zijn ingesteld en op basis van bovengenoemde aspecten. U kunt bijvoorbeeld pakket filtratie regels instellen voor alle programma's of alleen voor een speciaal programma. Indien een IP adres geblokkeerd wordt door een pakket filtratie regel, dan kan het adres ook niet door een ander programma benaderd worden.

Zelflerend systeem
Kaspersky Anti-Hacker past beveiligingsregels aan voor Internet programma's middels haar eigen ingebouwde zelflerende mogelijkheden. Wanneer een actie plaatsvindt welke niet wordt beschreven in een van de aanwezige regels, biedt het programma de gebruiker de mogelijkheid om een nieuwe beveiligingsregel toe te voegen aan de reeds bestaande regels. Het voordeel hiervan is dat u de beveiliging geheel kunt aanpassen aan uw eigen eisen en wensen.

Onzichtbaarheid
SmartStealth technologie beveiligt uw computer door deze onzichtbaar te maken. Wanneer uw computer zich in deze 'Stealth' mode bevindt is deze onzichtbaar voor alle andere computers in het netwerk en op het Internet omdat geen enkele netwerkactiviteit wordt toegestaan tenzij een van de beveiligingsregels het toestaat. U kunt zo onzichtbaar surfen op het Internet. U bent zelfs beveiligt tegen DoS aanvallen.
Korte samenvatting Kaspersky Lab Kaspersky Anti-Hacker BOX, NL:
Deze korte samenvatting van de Kaspersky Lab Kaspersky Anti-Hacker BOX, NL-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kaspersky Lab Kaspersky Anti-Hacker BOX, NL, Intel Pentium 133MHz, 32 MB, 50 MB
Lange samenvatting Kaspersky Lab Kaspersky Anti-Hacker BOX, NL :

Kaspersky Lab Kaspersky Anti-Hacker BOX, NL. Minimale processor: Intel Pentium 133MHz, Minimale RAM: 32 MB, Minimaal benodigde schijfruimte: 50 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kaspersky Lab Kaspersky Anti-Hacker BOX, NL, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Minimale systeemeisen
Minimale processor
Intel Pentium 133MHz
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
32 MB
Minimaal benodigde schijfruimte
50 MB
Technische details
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/Me/NT4.0/2000/XP
Ondersteunde mediatypen
CD
X