Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite 1gebruiker(s) Nederlands

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kaspersky Lab
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kaspersky Personal Security Suite
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1810 BOX ENG
Categorie
Een computersysteem dat aangesloten is op internet of op een andere manier in aanraking komt met gegevens van buitenaf kan tegenwoordig niet meer zonder virusscanner. De effecten van virussen kunnen variëren van onschuldige grapjes tot het vertragen van uw computer, het wissen of juist zichtbaar maken voor de hele wereld via het internet van al uw gegevens, of het toegang verschaffen aan hackers tot uw computer. Virussen verspreiden zich over het algemeen via programma\'s en e-mails en er worden dagelijks nieuwe virussen geprogrammeerd door kwaadwillende hackers. Vooral Windows systemen zijn extra gevoelig voor virussen vanwege de grote populariteit van dit besturingssysteem en de slechte beveiliging van de oudere versies. Zorg er daarom voor dat u altijd over een virusscanner beschikt met de nieuwste virusdefinities!
antivirus- & beveiligingssoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kaspersky Lab: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8641
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:21:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite 1gebruiker(s) Nederlands :
De korte redactionele beschrijving van Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite 1gebruiker(s) Nederlands

Kaspersky Personal Security Suite, EN, Win32, Box
Meer>>>

Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite 1gebruiker(s) Nederlands:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite 1gebruiker(s) Nederlands.
Volledige data bescherming! Kaspersky Personal Security Suite beschermt uw computer tegen alle vormen van bedreigingen die zich via Internet en mail verspreiden.

- Bescherming tegen internetwormen, trojans, virussen en spyware
- Bescherming tegen hackers en spam
- Scant alle inkomende en uitgaande e-mail
- Uitzonderlijke detectiesnelheid
- Snelle respons bij virusuitbraken: elk uur gratis updates
- Gemakkelijke installatie en eenvoudig in gebruik
- Inclusief 1 jaar gratis updates en versie upgrades

Beveiliging tegen virussen en spyware
De antivirus scantechnologie in deze Security Suite biedt de hoogste beveiliging. Het Kaspersky Anti-Virus component biedt gedegen protectie tegen spyware, virussen, adware en andere malware en is gemakkelijk te installeren en in gebruik. Het antivirus gedeelte scant alle inkomende en uitgaande e-mail verkeer en databases. Speciaal ontwikkelde scantechnieken kunnen meer dan 1200 gecomprimeerde en archief formaten scannen op virussen en spyware. Disinfectie is mogelijk bij ZIP, ARJ, CAB, RAR, LHA en GZIP bestanden.

Beveiliging tegen hackers en indringers
Kaspersky Personal Security Suite blokkeert al uw persoonlijke gegevens en data af van indringers en hackers. Het programma is uiterst gebruiksvriendelijk. Datalekken en ongewenste uitvoeren van programma’s is nu onmogelijk zonder uw uitdrukkelijke toestemming . De Anti-Hacker technologie controleert constant op pogingen vanaf het Internet die een aanval doen op uw PC. Met de anti-hacker technologie is het mogelijk om anoniem te surfen zodat u voor het oog van eventuele hackers onzichtbaar bent.

Beveiliging tegen spam
De Anti-Spam oplossing van Kaspersky Lab die opgenomen zit in de Personal Security Suite maakt gebruik van dezelfde databases en technologieën als die wij leveren aan grote Internet providers. Met een vijftal lagen spam-preventie techniek met linguistic analyse tools kunnen alle inkomende emails bekeken worden. Er bestaat de mogelijkheid om een "blacklist of whitelist" op te bouwen. Uw data gaat dan niet meer de inbox in maar wordt in een aparte spam folder opgeslagen. U blijft dus de controle houden over uw email en blacklist emails.

Gratis het hele jaar door updates
Kaspersky Lab reageert snel op nieuwe virussen, spyware en ongewenste mails waaronder spam. Kaspersky biedt daarom ieder uur een update aan. Met een volledig automatisch proces kan de Personal Security Suite zichzelf gratis updaten gedurende de gehele licentieperiode. U bent dus verzekerd van de laatste updates tegen de nieuwste virussen, spyware en spam.

Uitgebreide support en technische ondersteuning
Kaspersky Lab technische support is 24 uur per dag online en bereikbaar via email of web. We garanderen een 24x7x365 support in de Engelse taal. Duitse, Franse en Nederlandse support is mogelijk tijdens werkdagen van 09:00 tot 17:00. Verder is de website www.kaspersky.nl continue voorzien van ruim 200 artikelen met daarin antwoorden op veelgestelde vragen en andere belangrijke wetenswaardigheden over het gebruik van uw software. Klik hier voor meer
Korte samenvatting Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite 1gebruiker(s) Nederlands:
Deze korte samenvatting van de Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite 1gebruiker(s) Nederlands-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite, 1
Lange samenvatting Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite 1gebruiker(s) Nederlands :

Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite. Aantal licenties: 1. Minimaal benodigde schijfruimte: 72 MB, Minimale RAM: 32 MB. Softwaretype: Doos

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite 1gebruiker(s) Nederlands, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Softwaretype *
The category of software.
Doos
Aantal licenties *
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
1
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte *
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
72 MB
Minimale RAM *
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
32 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Intel Pentium 150 MHz
Kenmerken
Media type
The type of media e.g. DVD, Blu-ray.
CD
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Taalversie
The version of the language used in software etc. for example English (ENG).
Nederlands
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 98/ME Microsoft Windows NT 4.0 Microsoft Windows 2000 Professional Microsoft Windows XP Home Edition/Professional
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite 1gebruiker(s) Nederlands Kaspersky Lab Kaspersky Personal Security Suite 1gebruiker(s) Nederlands
(show image)
1810 BOX NL Kaspersky Personal Security Suite  — 
X