Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Kaspersky Lab Kaspersky Security for PDAs 1gebruiker(s) Nederlands

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Kaspersky Lab
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kaspersky Security for PDAs
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1801 DVD NL
Categorie
Een computersysteem dat aangesloten is op internet of op een andere manier in aanraking komt met gegevens van buitenaf kan tegenwoordig niet meer zonder virusscanner. De effecten van virussen kunnen variëren van onschuldige grapjes tot het vertragen van uw computer, het wissen of juist zichtbaar maken voor de hele wereld via het internet van al uw gegevens, of het toegang verschaffen aan hackers tot uw computer. Virussen verspreiden zich over het algemeen via programma\'s en e-mails en er worden dagelijks nieuwe virussen geprogrammeerd door kwaadwillende hackers. Vooral Windows systemen zijn extra gevoelig voor virussen vanwege de grote populariteit van dit besturingssysteem en de slechte beveiliging van de oudere versies. Zorg er daarom voor dat u altijd over een virusscanner beschikt met de nieuwste virusdefinities!
antivirus- & beveiligingssoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Kaspersky Lab: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8310
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:22:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Kaspersky Lab Kaspersky Security for PDAs 1gebruiker(s) Nederlands :
De korte redactionele beschrijving van Kaspersky Lab Kaspersky Security for PDAs 1gebruiker(s) Nederlands

Kaspersky Security for PDAs, NL, DVD
Meer>>>

Kaspersky Lab Kaspersky Security for PDAs 1gebruiker(s) Nederlands:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Kaspersky Lab Kaspersky Security for PDAs 1gebruiker(s) Nederlands.
PDA’s en Smartphones zijn door hun draadloze verbindingen net zo vatbaar voor virussen als een desktop PC of laptop. Daarbij vormen deze handhelds een ideale toegangsdeur tot een thuis- of bedrijfsnetwerk. Kaspersky Security for PDAs is de ideale beveiliging voor uw PDA of Smartphone.

- Anti-Virus bescherming
- Beveiligt alle data opslag locaties, inclusief geheugenkaarten (encryptie)
- Eenvoudig te gebruiken en flexibele instellingen

Tegenwoordig bezitten velen van ons niet alleen een PC of laptop, maar ook een Personal Digital Assistant (PDA). Deze apparaten zijn erg handig voor het opslaan en meenemen van een grote diversiteit aan informatie. Maar dit gemak brengt ook gevaren met zich mee. Helaas zijn PDA's net zo vatbaar voor virussen als een desktop PC of laptop. Daarbij vormen de PDA's een ideale toegangsdeur tot een thuis- of bedrijfsnetwerk.

Handhelds zijn ontworpen om eenvoudig mee te nemen; dit betekent helaas ook dat zij gemakkelijk gestolen kunnen worden of verloren kunnen raken. Niemand zal het fijn vinden om gevoelige informatie op straat te hebben liggen. Daarom verlaagt de Kaspersky Anti-Virus for PDAs de drempel tot het beveiligen van uw PDA .

Dubbele bescherming voor Windows CE
De antivirus bescherming voor Windows CE beveiligt alle data opslag locaties, inclusief geheugenkaarten. De Datasafe module biedt de mogelijkheid om uw bestanden te beveiligen met een wachtwoord. Data in deze bestanden word versleuteld (encrypted) om toegang voor onbevoegden onmogelijk te maken.

Houd uw Palm virusvrij
Het programma houdt alle informatiestromen op uw apparaat in de gaten om virus-infectie te voorkomen. Op verzoek kunt u uw opgeslagen data, geheugen en uitbreidingskaarten op virussen controleren. Verder beschermd de applicatie informatie die overgedragen word via HotSync en Beam. De Datasafe module biedt de mogelijkheid om uw bestanden te beveiligen met een wachtwoord. Data in deze bestanden word versleuteld (encrypted) om toegang voor onbevoegden onmogelijk te maken.

Anti-Virus bescherming voor Microsoft Smartphone
Antivirus bescherming voor Smartphone OS 2002 of 2003 beveiligt alle data opslag locaties, inclusief geheugenkaarten. Op verzoek kunt u uw opgeslagen data, geheugen en uitbreidingskaarten op virussen controleren. De Datasafe module biedt de mogelijkheid om uw bestanden te beveiligen met een wachtwoord. Data in deze bestanden word versleuteld (encrypted) om toegang voor onbevoegden onmogelijk te maken.

Gratis het hele jaar door updates
Kaspersky Lab reageert snel op nieuwe virussen. Kaspersky biedt daarom ieder uur een update aan. Met een volledig automatisch proces kan de Kaspersky Security for PDA software zichzelf gratis updaten gedurende de gehele licentieperiode. U bent dus verzekerd van de laatste updates tegen de nieuwste virussen

Uitgebreide support en technische ondersteuning
Kaspersky Lab technische support is 24 uur per dag online en bereikbaar via email of web. We garanderen een 24x7x365 support in de Engelse taal. Duitse, Franse en Nederlandse support is mogelijk tijdens werkdagen van 09:00 tot 17:00. Verder is de website www.kaspersky.nl continue voorzien van ruim 200 artikelen met daarin antwoorden op veelgestelde vragen en andere belangrijke wetenswaardigheden over het gebruik van uw software. Klik hier voor meer informatie over onze technische ondersteuning.
Korte samenvatting Kaspersky Lab Kaspersky Security for PDAs 1gebruiker(s) Nederlands:
Deze korte samenvatting van de Kaspersky Lab Kaspersky Security for PDAs 1gebruiker(s) Nederlands-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Kaspersky Lab Kaspersky Security for PDAs, 1
Lange samenvatting Kaspersky Lab Kaspersky Security for PDAs 1gebruiker(s) Nederlands :

Kaspersky Lab Kaspersky Security for PDAs. Aantal licenties: 1. Minimaal benodigde schijfruimte: 0,15 MB. Softwaretype: Doos

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Kaspersky Lab Kaspersky Security for PDAs 1gebruiker(s) Nederlands, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Softwaretype *
The category of software.
Doos
Aantal licenties *
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
1
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte *
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
0,15 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
MIPS / StrongARM
Minimale systeemeisen
Palm Desktop Microsoft HotSync
Kenmerken
Media type
The type of media e.g. DVD, Blu-ray.
DVD
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC, Pocket PC, Palm
Taalversie
The version of the language used in software etc. for example English (ENG).
Nederlands
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Pocket PC 2000/2002 (Windows CE 3.0) Palm OS 3.x, 4.x Windows 98/ME/NT4/2000/XP
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Kaspersky Lab Kaspersky Security for PDAs 1gebruiker(s) Engels Kaspersky Lab Kaspersky Security for PDAs 1gebruiker(s) Engels
(show image)
1801 DVD ENG Kaspersky Security for PDAs  — 
X