This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Jalema Clip Stickup

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Jalema
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Clip Stickup
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5715500
Categorie Mapinbinders
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Jalema: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 16721
Deze statistiek is gebaseerd op de 96947 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 Oct 2017 19:33:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Jalema Clip Stickup :
De korte redactionele beschrijving van Jalema Clip Stickup

JalemaClip Stickup, 100 stuks
Meer>>>
Korte samenvatting Jalema Clip Stickup:
Deze korte samenvatting van de Jalema Clip Stickup-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Jalema Clip Stickup, Geel

Lange samenvatting Jalema Clip Stickup:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Jalema Clip Stickup, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Jalema Clip Stickup. Kleur van het product: Geel

Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Jalema

Jalema Clip-Plus
(show image)
5712600 Clip-Plus 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
Jalema

Jalema Clip
(show image)
5710600 Clip 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
Jalema

Jalema Clip-Plus
(show image)
5712525 Clip-Plus 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
Jalema

Jalema Clipex
(show image)
5720049 Clipex 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)