This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

iRiver IFP Series IFP-995 MP3/MP4-speler 0,512 GB

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
iRiver
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
IFP Series
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
IFP-995
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
IFP-995
Categorie
MP3 is een methode om zeer efficiënt muziek op te slaan op een digitaal apparaat. Deze hoge efficiëntie wordt bereikt door alle frequenties die onhoorbaar zijn voor het menselijk oor en geluiden die toch te zacht zijn om te horen, uit de muziek te verwijderen. Hierdoor hebben MP3 spelers relatief weinig geheugen nodig en zijn ze dus zeer klein en makkelijk mee te nemen. Bovendien zitten er in veel modellen geen bewegende onderdelen, waardoor ze ideaal zijn om mee te sporten of onderweg muziek op te luisteren.
MP3/MP4-spelers
Icecat Product ID :
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   iRiver: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 9914
Deze statistiek is gebaseerd op de 97136 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:46:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam iRiver IFP Series IFP-995 MP3/MP4-speler 0,512 GB :
De korte redactionele beschrijving van iRiver IFP Series IFP-995 MP3/MP4-speler 0,512 GB

IFP-995 FLASH MP3-PLAYER
Meer>>>
Korte samenvatting iRiver IFP Series IFP-995 MP3/MP4-speler 0,512 GB:
Deze korte samenvatting van de iRiver IFP Series IFP-995 MP3/MP4-speler 0,512 GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

iRiver IFP Series IFP-995, 0,512 GB, LCD, FM-radio, 62 g

Lange samenvatting iRiver IFP Series IFP-995 MP3/MP4-speler 0,512 GB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van iRiver IFP Series IFP-995 MP3/MP4-speler 0,512 GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

iRiver IFP Series IFP-995. Totale opslagcapaciteit: 0,512 GB. Beeldscherm: LCD. FM-radio. Stemopname. Continue audio-afspeeltijd: 40 uur. Gewicht: 62 g

Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
iRiver

iRiver IFP Series IFP-999 MP3/MP4-speler 1 GB
(show image)
IFP-999 IFP-999 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
iRiver

iRiver IFP Series IFP-990 MP3/MP4-speler 0,256 GB
(show image)
IFP-990 IFP-990 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)