Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Iomega REV 70GB/140GB 70GB interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Iomega
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
REV
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
70GB/140GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
33622 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Iomega: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 49111
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 01:22:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 years
Lange productnaam Iomega REV 70GB/140GB 70GB interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Iomega REV 70GB/140GB 70GB interne harde schijf

REV® 70 / 140 GB Disk PC Formated 5-Pack
Meer>>>

Iomega REV 70GB/140GB 70GB interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Iomega REV 70GB/140GB 70GB interne harde schijf.
Iomega® REV® 70GB removable, durable disks are the perfect storage solution for high-capacity files or for archiving client files off-site!
Simply add more REV disks to expand storage as your data or business grows and gain the peace of mind that your data is secure and always available.
Korte samenvatting Iomega REV 70GB/140GB 70GB interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Iomega REV 70GB/140GB 70GB interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Iomega REV 70GB/140GB, 70 GB, 4200 RPM, HDD
Lange samenvatting Iomega REV 70GB/140GB 70GB interne harde schijf :

Iomega REV 70GB/140GB. Opslagcapaciteit harde schijf: 70 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 4200 RPM, Soort apparaat: HDD

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Iomega REV 70GB/140GB 70GB interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
70 GB
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
4200 RPM
Soort apparaat *
Type or category of the device.
HDD
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
140 GB
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
77 mm
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
10 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
75 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
73 g
Inhoud van de verpakking
Aantal
The number of products there are.
5
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
REV 70 Drive
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Drive, overdrachtssnelheid
30 MB/s
X