Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Iomega REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk 70GB interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Iomega
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
33498
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Iomega: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28706
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 nov 2017 20:27:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Drive: 3 years. Disk: 5 years.
Lange productnaam Iomega REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk 70GB interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Iomega REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk 70GB interne harde schijf

REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk & EMC Software
Meer>>>

Iomega REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk 70GB interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Iomega REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk 70GB interne harde schijf.
Iomega® REV® 70GB ATAPI drives and removable, durable disks are the perfect storage solution for high-capacity files or for archiving client files off-site! EMC® Retrospect® Express software is included for backup and disaster recovery of all your critical data. Simply add more REV disks to expand storage as your data or business grows and gain the peace of mind that your data is secure and always available.
Korte samenvatting Iomega REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk 70GB interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Iomega REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk 70GB interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Iomega REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk, 70 GB, 4200 RPM
Lange samenvatting Iomega REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk 70GB interne harde schijf :

Iomega REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk. Opslagcapaciteit harde schijf: 70 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 4200 RPM

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Iomega REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk 70GB interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
70 GB
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
4200 RPM
Gemiddelde zoektijd harde schijf
12 ms
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
140 GB
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
400000 uur
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
1024 MB
Minimale processor
333 Mhz
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
256 MB
Gewicht en omvang
Breedte
101 mm
Hoogte
Hoogte van het product
25 mm
Diepte
146 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
420 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
EMC Retrospect Express backup software incl. disaster recovery
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft XP Home/Professional/Professional x64, 2000 Professional
Drive, overdrachtssnelheid
30 MB/s
Aantal meegeleverde schijven
1 stuk(s)
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor Iomega REV® 70GB ATAPI Backup Drive with Removable Disk gevonden en de beoordeling is 60 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
60%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Iomega REV 70GB 70GB interne harde schijf Iomega REV 70GB 70GB interne harde schijf
(show image)
33507 70GB  — 
Iomega REV 70GB/140GB 70GB interne harde schijf Iomega REV 70GB/140GB 70GB interne harde schijf
(show image)
33622 70GB/140GB  — 
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X